10.11.2020 מחקר: משבר הקורונה יביא 145 אלף נפשות חדשות בישראל לאי ביטחון תזונתי על פי הדו"ח הלאומי של המשרד להגנת הסביבה וארגון לקט ישראל, כדי לסגור את הפער נדרש להציל 20% מהמזון האבוד, בשווי 3.2 מיליארד שקלים | משפחה ממוצעת בישראל זורקת לפח מזון בשווי של 3,300 שקלים בשנה טל כרמון
27.03.2018 סטארט-אפ חברתי: בית אוכל שיכין לכם ארוחת שף ממזון שכמעט נזרק לפח בעולם המערבי וגם בישראל מתבזבזות בכל שנה כמויות אדירות של אוכל | לקבוצת 'רובין פוד' יש רעיון: מקום שיגיש לכם ארוחה טבעונית וטעימה ממזון ש"הוצל", עליה תשלמו כמה שתרצו בכסף או בשעות התנדבות | פרויקט ה'הד סטארט' למימון היוזמה בעיצומו ארז רביב
13.03.2018 אובדן המזון בישראל עומד השנה על כ-33% מהיקף יצור המזון בארץ ע"פ הדוח הלאומי לאובדן והצלת מזון בישראל, הצלת מזון בהיקף של כ-20% מהיקף המזון האבוד בישראל, תאפשר להשלים את מלוא פער צריכת המזון של אוכלוסיות הסובלות מאי-ביטחון תזונתי | יוזמי הדוח: יש ליזום תוכנית לאומית וחקיקה בנושא טל כרמון
12.03.2017 אנשי רובין פוּד החיפאים ציינו את החג בחגיגה של מזון מוּצל במסיבת פורים ייחודית שהתקיימה בשבוע שעבר, הפך מזון טרי שלא נמכר ברשתות השיווק למזנון חגיגי ממנו אכלו כ-200 אנשים | הפיכת אירועי הצלת המזון לבית קפה של ממש, תלוי גם ביכולתה של התרבות הזו להשתלב במרחב ארז רביב
25.10.2016 האם תרבות האוכל מעמיקה את הפער בין עניים לעשירים? בעידן בו שפים הפכו למותג וזריקת המזון הגיעה לשיא, מציג הסרט 'תאטרון החיים' תשובה אפשרית לסוגיה זו, בחיבור בין שפים מפורסמים למפעל הצלת מזון ובית תמחוי. בדיון שלאחר הסרט צפו השאלות המוסריות הסמויות של תרבות המזון הישראלית. ארז רביב