14.11.2016 כ-15 אלף אנשים נפגשו אתמול במסגרת 'האסיפה הישראלית' במסגרת ציון יום השנה להירצחו של יצחק רבין ז"ל, נפגשו המשתתפים, חילונים, דתיים, חרדים, ערבים ויהודים, לשיחה על סוגיות היסוד של החברה הישראלית. ניצן צבי כהן
14.11.2016 בנט: "האשמת חצי מדינה", הרצוג: "מוטב לשר החינוך לעשות חשבון נפש" מליאת הכנסת געשה אתמול, כשנציגי הציבור מימין ומשמאל התקוטטו מעל בימת הנאומים והאשימו אחד את השנייה בהסתה ובאלימות. על הקשר בין ההסתה לרצח עצמו, אין עוררין. בינתיים. דוד טברסקי
06.11.2016 שמעון כהן שואל: לעצרת הפוליטית הזאת באמת ציפיתם שאגיע? מפלגת העבודה הפיקה עצרת לזכר אחד ממנהיגיה, אין דבר יותר לגיטימי מזה. אבל בואו נניח את הקלפים על השולחן, לא מדובר בעצרת זיכרון לרצח הפוליטי (כן ביטן, רצח פוליטי!) אלא בכינוס פוליטי של מחנה השמאל. שמעון כהן
06.11.2016 מיכל פרומן, שנדקרה על ידי נער פלסטיני בינואר השנה, נאמה בכיכר "לפני שנה נער שטוף שנאה כמעט ורצח אותי, כמעט ופגע בפרי ביטני. יש לי את כל הזכות והסיבות בעולם לשנוא בחזרה. אבל אני ניצחתי את אותה שנאה, אני בחרתי לא לשנוא בחזרה. להיפך, נולדה מאז ילדה, קראנו לה אהבה" מיכל פורמן
06.11.2016 רבבות פקדו את העצרת לזכרו של יצחק רבין ז"ל העצרת אורגנה ע"י מפלגת העבודה, לאחר שקואליציית הארגונים שהפיקה בשנים האחרונות את העצרות החליטה לקיים השנה 'אסיפה ישראלית' בערים הגדולות במקום האירוע. הרצוג, לבני וגלאון תקפו בנאומיהם ישירות את נתניהו והזכירו חלקו בהסתה שקדמה לרצח טל כרמון
05.11.2016 החלה עצרת זיכרון ליצחק רבין ז"ל ביוזמת מפלגת העבודה העצרת תחל בשעה 19:00, ובשעה 18:00 יתקיים אירוע של 'מפקדים למען בטחון ישראל' ליד האנדרטה בכיכר, לאחר שבשנים האחרונות אורגנה העצרת המרכזית על ידי קואלציית 'זוכרים את הרצח-נאבקים על הדמוקרטיה'. ארז רביב