דבר העובדים בארץ ישראל
menu
יום שלישי כ"ד בסיון תשפ"ו 09.06.26
27.8°תל אביב
  • 29.5°ירושלים
  • 27.8°תל אביב
  • 26.5°חיפה
  • 27.9°אשדוד
  • 34.0°באר שבע
  • 39.0°אילת
  • 32.6°טבריה
  • 28.5°צפת
  • 30.1°לוד
  • IMS הנתונים באדיבות השירות המטאורולוגי הישראלי
histadrut
Created by rgb media Powered by Salamandra
© כל הזכויות שמורות לדבר העובדים בארץ ישראל
עדכונים שוטפים |

לכל העדכונים

נתניהו ל-80 שגרירי מדינות בישראל: ״נביס את חמאס ונציע לאזרחים בעזה עתיד אמיתי״

דבר
צרו קשר עם המערכת:

ראש הממשלה בנימין נתניהו נפגש היום בקריה בת"א עם כ-80 שגרירי מדינות בישראל. השגרירים הביעו את תמיכתם בישראל וציינו כי יפעלו, כל אחד במדינתו, שמה שקרה כאן ב-7 באוקטובר לעולם לא יישכח.

ראש הממשלה נתניהו לשגרירים: ״מה שאנחנו רואים זה מאבק רחב יותר בין ציוויליזציה לברבריות. את הברבריות מוביל ציר טרור המובל על ידי איראן, והוא כולל את חיזבאללה, חמאס, החות'ים ועושי דבריהם האחרים. הם רוצים להחזיר את המזרח התיכון ואת העולם כולו לתקופה חשוכה. אירופה תהיה הבאה בתור ואף אחד לא יהיה בטוח. לא מדובר במאבק מקומי, זהו מאבק גלובלי. הצורך הגדול ביותר הוא להביס את הציר הזה.

אנחנו עכשיו נלחמים את המלחמה הזאת נגד חמאס בעזה. אין תחליף לניצחון. אנחנו נביס את חמאס. נציע לאזרחים בעזה ולכל עמי המזרח התיכון עתיד אמיתי, עתיד של הבטחה ותקווה. אך לשם כך, אנחנו מוכרחים לנצח. יש לנו את הרצון ויש לנו את הכוח להשיג את זה. אנחנו ננצח. אנחנו מאמינים שכל כוחות הציוויליזציה צריכים לתמוך בנו במאמץ הזה, משום שהמאבק הזה הוא המאבק שלכם, והניצחון שלנו הוא הניצחון שלכם".

פעמון

כל העדכונים בזמן אמת

הירשמו לקבלת פושים מאתר החדשות ״דבר״

נרשמת!