26.05.2020 ד״ר שקשוקה: "ביפו היו לי 20 עובדים שכירים ויותר. עכשיו יהיו שמונה. נעבוד בלי מלצרים" המסעדן בינו גבסו נערך לפתיחת המסעדה שלו ביפו מחר (רביעי). את המסעדה בשדרות רוטשילד סגר. בימי הסגר והבידוד שדרג את מנת הדגל 'בינו בפיתה', וכעת הוא מחכה לסועדים וחושש: "אני חייב לפרנס ואסור לי לטעות. אז בלילות אני חושב. עכשיו אנשים יחזרו לצאת. עוד חודש יתחילו להרגיש את הכאב" גיל פלוטקין ועמר כהן
18.12.2017 הצעת חוק למניעת מכירת שווארמה נפלה בפרלמנט האירופי בהפרש זעום בתהליך הכנת השווארמה נעשה לעתים שימוש בפוספט - חומר הגורם למחלות לב וכלי דם | "היה קצת מתח, לא אשקר לך. בכל זאת, מדובר כאן בפרנסה שלנו. אבל יש כאן אינטרס של הרבה מאוד תעשיות יחד, זה לא רק בעלי דוכני השווארמה עצמם" ניסן צור