טקס החתימה על הסכם השלום מול איחוד האמירויות והצהרת השלום מול בחריין ייחתם הערב (שלישי) ב-19:00 על מדשאת הבית הלבן. בטקס ישתתפו ראש הממשלה, בנימין נתניהו; נשיא ארה"ב, דונלד טראמפ; שר החוץ של איחוד האמירויות, עבדאללה בן-זייד ושר החוץ של בחריין, עבד אל-לטיף אל-זיאני.
פרטי ההסכם ההיסטורי עם איחוד האמירויות שזכה לכינוי 'הסכם אברהם' לא יפורסמו לפני החתימה, אך מלבד ההצהרה הסמלית הוא אמור לכלול שורה של נספחים דיפלומטיים, ביטחוניים וכלכליים ורק לאחר החתימה יובא ההסכם לאישור הממשלה והכנסת.

נתניהו יהיה הפוליטיקאי הישראלי היחיד שישתתף בטקס. אליו יצטרפו ראש המוסד, יוסי כהן; ראש המל"ל, מאיר בן שבת; מזכיר הממשלה, צחי ברוורמן ומ"מ מנכ"ל משרד ראש הממשלה, רונן פרץ. על המדשאה ישבו כ-700 מוזמנים, ביניהם דיפלומטים בכירים, פוליטיקאים אמריקאים ונציגי מדינות שונות.
המשלחת הישראלית צפויה לשמור על תנאי ריחוק ומסכות, זאת על אף ששאר המשתתפים בטקס לא ידרשו להקפיד על כך. על-פי מזכר של הבית הלבן שנשלח אל המוזמנים, יש המלצה על עטיית מסיכות, אך זו לא תהיה חובה.
בתדרוך עיתונאים שקיים יועצו של טראמפ, ג'ארד קושנר, ששימש ציר מרכזי במגעים בין המדינות הוא אמר כי "ההסכמים הם הישג ענק עבור המדינות המעורבות ומובילים לתחושה אדירה של תקווה ואופטימיות באזור. במקום להתמקד בסכסוכי העבר – אנשים מתמקדים כעת ביצירת עתיד מלא באפשרויות".

מלבד בחריין שהחליטה ברגע האחרון להצטרף לטקס ולחתום על הצהרת שלום מול ישראל, ישנה ציפיה כי בעקבות ההסכם מול איחוד האמירויות, מדינות נוספות מהמפרץ יצטרפו לנורמליזציה של היחסים עם ישראל. עומאן, בה ביקר נתניהו באוקטובר 2018, עשויה להיות המדינה הבאה לחתום על הסכם שלום מול ישראל. אבל ההסכם החשוב והמשמעותי ביותר, אם ייצא לפועל, יהיה עם מנהיגת העולם הערבי, ערב הסעודית.