דבר העובדים בארץ ישראל
menu
יום חמישי י"ח באדר ב' תשפ"ד 28.03.24
21.4°תל אביב
  • 19.7°ירושלים
  • 21.4°תל אביב
  • 24.4°חיפה
  • 21.7°אשדוד
  • 25.0°באר שבע
  • 25.3°אילת
  • 21.1°טבריה
  • 20.8°צפת
  • 21.3°לוד
  • IMS הנתונים באדיבות השירות המטאורולוגי הישראלי
histadrut
Created by rgb media Powered by Salamandra
© כל הזכויות שמורות לדבר העובדים בארץ ישראל
התאגדות

התאגדות / תוספת שכר וימי חופש והבראה: הסכם קיבוצי לעובדי מפעל שטראוס פריטו-ליי בשדרות

ההסכם, שיהיה בתוקף לארבע שנים, יספק ביטחון תעסוקתי מוגבר ל-350 עובדי המפעל שמייצר חטיפים מלוחים | מנהל המפעל, יהודה אשש: "אני רואה בהסתדרות ובעובדים חלק חשוב ומשמעותי בביסוס הצלחת המפעל"

הסכם קיבוצי ראשון לעובדי מפעל שטראוס פריטו ליי בשדרות (צילום: דוברות ההסתדרות)
הסכם קיבוצי ראשון לעובדי מפעל שטראוס פריטו ליי בשדרות (צילום: דוברות ההסתדרות)
ניצן צבי כהן
ניצן צבי כהן
כתב לענייני עבודה
צרו קשר עם המערכת:

הסכם קיבוצי ראשון לעובדי מפעל שטראוס פריטו-ליי בשדרות המייצר חטיפים מלוחים, נחתם היום (ראשון) בין ההסתדרות, הנהלת החברה וועד העובדים, לאחר משא ומתן שהובילו איגוד עובדי המזון והפרמצבטיקה ומרחב אשקלון. ההסכם יהיה בתוקף לארבע שנים ויספק ביטחון תעסוקתי מוגבר לכ-350 עובדים, באמצעות שיפור בתנאי השכר והרווחה.

בין עיקריו נקבעה תוספת שכר של כ-10% במשך ארבע שנים; מענק חתימה בגובה של אלף שקל לכל עובד; תוספת יום הבראה ותוספת יום חופשה בשנה, ותנאי רווחה נוספים.

יו"ר איגוד עובדי המזון והפרמצבטיקה, אליעזר בלו, אמר: "אני שמח על החתימה. 350 העובדים שתחת ההסכם, נכנסים לבית של העובדים בישראל. הגענו להסכם מאוזן, ואני רוצה להודות לוועד ולהנהלת המפעל על שיתוף הפעולה הפורה לאורך המשא ומתן".

יו"ר מרחב אשקלון בהסתדרות, רמי גואטה, ברך את המעורבים בניהול המשא ומתן ואמר: "מדובר בהישג חשוב ביותר לעובדי המפעל, להנהלת החברה ולהסתדרות, בפרט בתקופה מאתגרת זו בה אנו נמצאים. הכרה בחשיבותה של עבודה מאורגנת ומתן ביטחון תעסוקתי לעובדי החברה, בימים אלו, מעניקים רוח גבית משמעותית לחוסנה של הכלכלה הישראלית".

מנהל מפעל שטראוס פריטו-ליי, יהודה אשש, הודה אף הוא לכל המעורבים בתהליך ואמר: "אני רואה בהסתדרות ובעובדים חלק חשוב ומשמעותי בביסוס הצלחת המפעל. אנו נמשיך ונפעל למען רווחת העובדים ושגשוג המפעל".

את המשא ומתן ליוו גם מנהל חטיבה באיגוד המזון אביב שניר, עו"ד משה דוסטרה ממרחב אשקלון, עו"ד הילה גבר מהאגף לאיגוד מקצועי בהסתדרות, יו"ר ועד העובדים שבתאי שאל, ומנהלת משאבי אנוש, צופית תם.

דבר היום כל בוקר אצלך במייל
על ידי התחברות אני מאשר/ת את תנאי השימוש באתר

כל העדכונים בזמן אמת

הירשמו לקבלת פושים מאתר החדשות ״דבר״
נרשמת!