דבר העובדים בארץ ישראל
menu
יום חמישי י"ז בניסן תשפ"ד 25.04.24
29.0°תל אביב
  • 26.3°ירושלים
  • 29.0°תל אביב
  • 25.2°חיפה
  • 26.0°אשדוד
  • 27.3°באר שבע
  • 26.8°אילת
  • 21.6°טבריה
  • 20.4°צפת
  • 27.9°לוד
  • IMS הנתונים באדיבות השירות המטאורולוגי הישראלי
histadrut
Created by rgb media Powered by Salamandra
© כל הזכויות שמורות לדבר העובדים בארץ ישראל

חברה ועבודה / נחתם הסכם קיבוצי ראשון במפעל "גלעם"

150 עובדי המפעל יקבלו מענק חתימה מיוחד, מענק שנתי, תוספת שכר, והעלאה בסכום דמי ההבראה

הסכם קיבוצי במפעל גלעם (צילם: אגף הדוברות, הסתדרות)
הסכם קיבוצי במפעל גלעם (צילם: אגף הדוברות, הסתדרות)
ניצן צבי כהן
ניצן צבי כהן
כתב לענייני עבודה
צרו קשר עם המערכת:

הסכם קיבוצי ראשון נחתם היום (שלישי) במפעל "גלעם" בין ההסתדרות, נציגי העובדים וההנהלה. ההסכם, שיחול על כ-150 עובדים, יבטיח תוספת שכר ומנגנון ביטחון תעסוקתי, והוא יהיה תקף לשלוש שנים.

על פי ההסכם שנחתם היום, יזכו העובדים למענק חתימה מיוחד, מענק שנתי, בכפוף לעמידה ביעדי החברה, ולהעלאה בסכום דמי ההבראה.

אליעזר בלו יו"ר הסתדרות עובדי המזון והפרמצבטיקה (צילום: אלבום פרטי)
אליעזר בלו יו"ר הסתדרות עובדי המזון והפרמצבטיקה (צילום: אלבום פרטי)

גלעם היא חברה ותיקה המפיקה חומרי גלם ורכיבים ייחודיים לשוק המזון והתעשייה בישראל וברחבי העולם, והיא מתמחה בשלושה תחומים: מזון ומשקאות, תעשייה, והזנת בעלי חיים. לחברה, שפעילה כבר 70 שנה וממוקמת בקיבוץ מענית, פעילות בינלאומית ענפה, והיא נרכשה בשנת 2017 על ידי קרן ההשקעות פימי.

את המשא ומתן ליוו יו"ר מרחב משולש צפוני עדל עתאמנה ויו"ר איגוד עובדי המזון והפרמצבטיקה, אליעזר בלו.

"אני מברך על הסכם זה, ועל כך שעובדי ועובדות גלעם מצטרפים לבית של העובדים בישראל", מסר בלו בעקבות החתימה. "הגענו להסכם מאוזן, ואני רוצה להודות לוועד העובדים ולהנהלת המפעל על שיתוף הפעולה במהלך המשא ומתן".

 יו"ר המרחב המשולש הצפוני, עתאמנה ציין: "אני שמח שעובדי גלעם הופכים להיות חלק ממשפחת ההסתדרות, ואני מבטיח לשמור על זכויותיהם. הצלחתם היא גם הצלחתו של המפעל כולו".

יו"ר ועד הפעולה, באשיר מסלאחה, הוסיף: "אני מאמין שהעובדים הם הנכס הכי יקר, ולכן צריך לתמוך בהם כדי לקדם את מקום העבודה. תודה לכל המעורבים ולהנהלה על הגעה להסכם זה".

במשא ומתן השתתפו גם מנהל חטיבה באיגוד המזון אביב שניר, חברי ועד הפעולה, והנהלת המפעל בראשותו של ליעד כהן.

את ההסכם ליוו עו"ד ויוי וייץ מהלשכה המשפטית לאגף לאיגוד מקצועי ועו"ד לובנא נאשף ממרחב משולש צפוני.

דבר היום כל בוקר אצלך במייל
על ידי התחברות אני מאשר/ת את תנאי השימוש באתר
פעמון

כל העדכונים בזמן אמת

הירשמו לקבלת פושים מאתר החדשות ״דבר״

נרשמת!