דבר העובדים בארץ ישראל
menu
יום שני ל' בסיון תשפ"ו 15.06.26
27.4°תל אביב
  • 26.1°ירושלים
  • 27.4°תל אביב
  • 26.5°חיפה
  • 27.6°אשדוד
  • 30.1°באר שבע
  • 36.9°אילת
  • 30.9°טבריה
  • 25.5°צפת
  • 28.2°לוד
  • IMS הנתונים באדיבות השירות המטאורולוגי הישראלי
histadrut
Created by rgb media Powered by Salamandra
© כל הזכויות שמורות לדבר העובדים בארץ ישראל
ספורט

"הכי קרוב למושלם": קרסטן וורהולם מנורבגיה שבר את שיא העולם ב-400 מטר משוכות

האצן הנורבגי הוריד 76 מאיות משיאו, ריי בנג'מין האמריקאי שסיים שני, שיפר אף הוא את השיא העולמי | וורהולם: "אני לא יכול להאמין שזה הזמן. זה כל כך מהר"

קרסטן וורהולם, שובר את שיא העולם ב-400 מטר משוכות באולימפיאדת טוקיו (צילום: AP/David J. Phillip)
קרסטן וורהולם, שובר את שיא העולם ב-400 מטר משוכות באולימפיאדת טוקיו (צילום: AP/David J. Phillip)
יאיר צוקר
יאיר צוקר
עורך ספורט
צרו קשר עם המערכת:

אחד השיאים המרשימים של אולימפיאדת טוקיו נקבע הבוקר (שלישי). הרץ הנורבגי האדיר, קרסטן וורהולם, שבר פעם נוספת את שיא העולם שלו ב-400 מטר משוכות כשעצר את השעון על 45.94 שניות. ריי בנג'מין האמריקאי שסיים שני קבע אף הוא תוצאה מהירה בהרבה משיא העולם הקודם 46.17 שניות. אליסון דוס סנטוס סיים שלישי עם 46.72 שניות.

הריצה הזו הולידה שורה של שיאים מלבד שיא העולם של הנורבגי. בנג'מין שבר את השיא האמריקאי, דוס סנטוס שבר את השיא הדרום אמריקאי. שלושה רצים נוספים שברו את השיא הלאומי של מדינתם. "אני לא יכול להאמין שזה הזמן. זה כל כך מהר", אמר וורהולם לאחר הריצה, "זה היה הדבר הכי קרוב למושלם שאי פעם ראיתי".

פעמון

כל העדכונים בזמן אמת

הירשמו לקבלת פושים מאתר החדשות ״דבר״

נרשמת!