דבר העובדים בארץ ישראל
menu
יום שלישי ט"ו בתמוז תשפ"ו 30.06.26
26.0°תל אביב
  • 21.8°ירושלים
  • 26.0°תל אביב
  • 24.6°חיפה
  • 26.1°אשדוד
  • 25.2°באר שבע
  • 34.7°אילת
  • 27.0°טבריה
  • 23.9°צפת
  • 25.6°לוד
  • IMS הנתונים באדיבות השירות המטאורולוגי הישראלי
histadrut
Created by rgb media Powered by Salamandra
© כל הזכויות שמורות לדבר העובדים בארץ ישראל

מאות מפגינים במחאה על מות אהוביה סנדק חסמו את הכניסה לירושלים

המשטרה משתמשת באמצעים לפיזור הפגנות מול המפגינים בגשר המיתרים

דבר
צרו קשר עם המערכת:

מאות מפגינים בסמוך לגשר המיתרים בכניסה לירושלים במחאה על חקירת מות אהוביה סנדק ז"ל חסמו את כביש מספר אחד לכיוון מזרח. שוטרי משטרת ישראל נמצאים במקום ומכוונים את התנועה. המשטרה משתמשת באמצעים לפיזור הפגנות על מנת לפתוח את הציר לתנועה.

המפגינים דורשים להעמיד לדין את השוטרים המעורבים בתאונה בה נהרג סנדק לפני כשנה, שהתרחשה בעת מרדף בשומרון.

השוטרים התעמתו עם המפגינים במקום, בשעה שניסו לחסום את הכביש. קצין משטרה כרז למוחים להפסיק את חסימת הציר ולחדול מהפרת הסדר הציבורי טרם ביצוע אכיפה ושימוש באמצעים לפיזור הפרות סדר.

בעקבות המחאה נחסמה הכניסה לעיר מצומת גבעת שאול ועד לצומת הרצל מחלף בגין וכוחות משטרה פועלים להכוונת הנהגים לדרכים חלופיות.

מהמשטרה נמסר כי "תמשיך לאפשר את חופש המחאה בגבולות החוק, אולם לא תאפשר הפרת הסדר הציבורי בניגוד לחוק".

דבר היום כל בוקר אצלך במייל
על ידי התחברות אני מאשר/ת את תנאי השימוש באתר
פעמון

כל העדכונים בזמן אמת

הירשמו לקבלת פושים מאתר החדשות ״דבר״

נרשמת!