דבר העובדים בארץ ישראל
menu
יום רביעי כ"ה בסיון תשפ"ו 10.06.26
23.2°תל אביב
  • 16.8°ירושלים
  • 23.2°תל אביב
  • 20.6°חיפה
  • 22.4°אשדוד
  • 20.3°באר שבע
  • 29.7°אילת
  • 20.1°טבריה
  • 16.9°צפת
  • 22.0°לוד
  • IMS הנתונים באדיבות השירות המטאורולוגי הישראלי
histadrut
Created by rgb media Powered by Salamandra
© כל הזכויות שמורות לדבר העובדים בארץ ישראל
פוליטי מדיני

השר יועז הנדל הודיע שלא יתמודד בבחירות הקרובות לכנסת

הנדל כתב שימשיך לשרת את המדינה גם מחוץ לחיים הפוליטיים, והוסיף כי ״נעשו טעויות פוליטיות״ | בתחילת השבוע הודיע שר התקשורת כי הוא מפרק את שותפות ״הרוח הציונית״ עם איילת שקד, פחות מחודשיים לאחר הקמתה

שר התקשורת יועז הנדל (צילום: נועם רבקין פנטון/פלאש90)
שר התקשורת יועז הנדל (צילום: נועם רבקין פנטון/פלאש90)
דבר
צרו קשר עם המערכת:

שר התקשורת יועז הנדל הודיע הערב (שלישי) כי לא יתמודד בבחירות הקרובות לכנסת ה-25. "עשיתי כל מה שחשבתי שנכון למדינה", כתב הנדל בהודעת הפרישה.

״אני מרגיש שזכיתי ומתחייב להמשיך לעבוד ולהשפיע על המדינה גם מבחוץ. אני גאה בהחלטות המקצועיות שקיבלתי, כשלנגד עיניי עמדה תמיד טובתה של מדינת ישראל ואזרחיה״, הוסיף הנדל. אני משלם מחיר פוליטי כבד על האמונות שלי, לפעמים מרוב ציניות בשיח הציבורי גם מחיר אישי אבל אני רץ למרחקים ארוכים״.

עוד כתב הנדל: ״אני אחראי לכל מה שקרה בדרך. להחלטות שלי ולתוצאות הפוליטיות. עשיתי טעויות פוליטיות. אבל אני מקווה ומאמין שלא עשיתי טעויות ערכיות. אני מאחל למדינת ישראל, שמסבב הבחירות הזה סוף סוף תצא ממשלה טובה, יציבה ורחבה, שתתפקד שנים רבות ושתכיל ותקבל את כלל חלקי החברה הישראלית״.

הנדל תכנן להתמודד במירוץ הנוכחי ברשימת "הרוח הציונית" יחד עם איילת שקד, וביום ראשון הודיעו השניים על פירוק השותפות ביניהם, ארבעה ימים לפני סגירת הרשימות לבחירות לכנסת.

פעמון

כל העדכונים בזמן אמת

הירשמו לקבלת פושים מאתר החדשות ״דבר״

נרשמת!