ראש הממשלה בנימין נתניהו החליט למנות את חבר הכנסת דוד ביטן לתפקיד יו"ר ועדת הכלכלה של הכנסת. הוועדה המסדרת בראשות חבר הכנסת אופיר כץ (הליכוד) אישרה הבוקר (רביעי) את הקמת ועדות הכנסת הקבועות. הוועדה אישרה את הצעת חבר כנסת אופיר כץ (הליכוד), העומד בראשה, להרכב 12 ועדות הכנסת הקבועות ואת ההמלצה לבחור ביו"ר הוועדות. ההצעה אושרה פה אחד בתמיכתם של כל 14 חברי הכנסת בוועדה.
ח"כ אופיר כץ (הליכוד) יכהן כיו"ר ועדת הכנסת, ח"כ משה גפני (יהדות התורה) יעמוד בראש ועדת הכספים, ח"כ שמחה רוטמן (הציונות הדתית) ינהל את ועדת החוקה, וח"כ יעקב אשר (ש״ס) יכהן כיו"ר ועדת הפנים. כמו כן, ח"כ ישראל אייכלר (יהדות התורה) יעמוד בראש ועדת העבודה והרווחה וח"כ יוסף טייב (ש"ס) יכהן כיו"ר ועדת החינוך. שמות יו"ר ועדות חוץ ובטחון והכלכלה לא הועלו לאישור הוועדה. בנוסף, בראשות הוועדות לביקורת המדינה, המדע והטכנולוגיה, עליה וקליטה ומעמד האישה יעמדו חברי כנסת מסיעת האופוזיציה.
כמו כן, הוודעה המסדרת החליטה להגדיל את מספר החברים בוועדת הכספים ל-18 חברים, כאשר על פי החוק ניתן להגדיל בעוד שני חברים נוספים, במידה שהסיעות יהיו מעוניינות בכך.
ח"כ בועז טופורובסקי (יש עתיד): "החלוקה לא בהכרח הוגנת. אנחנו מבינים את הטענה של השר קיש שבעצם מחזירים לנו. אכן שיפרתם במעט את המצב הראשוני שהיה, אבל ברור שיש כאן העדפות אישיות ומפלגתיות שונות. אנחנו לא מרוצים מאופן החלוקה אך לא נמנע את הקמת הוועדות".
יו"ר ועדת הכספים ח"כ משה גפני (יהדות התורה) תקף את הציונות הדתית, על בקשתם להקים את ועדת התכנון הכלכלי, שתהווה ציר עוקף לוועדת הכספים: "יש ויכוחים בוועדת הכספים, ויכוחים שנהוגים בפרלמנט. מבנה הכנסת הוא כזה שיש ועדות שמפקחות על המשרדים השונים, זוהי תמונת המצב. אם מקימים ועדה בת 9 חברים, שתדון רק בנושאים שהממשלה רוצה, אני לא בעד".