דבר העובדים בארץ ישראל
menu
יום שישי ד' בתמוז תשפ"ו 19.06.26
25.2°תל אביב
  • 21.5°ירושלים
  • 25.2°תל אביב
  • 25.2°חיפה
  • 26.0°אשדוד
  • 23.6°באר שבע
  • 29.8°אילת
  • 25.9°טבריה
  • 21.0°צפת
  • 24.9°לוד
  • IMS הנתונים באדיבות השירות המטאורולוגי הישראלי
histadrut
Created by rgb media Powered by Salamandra
© כל הזכויות שמורות לדבר העובדים בארץ ישראל
תרבות ומורשת

התאגיד כאן 11 השיק את התכנים והתוכניות לשנת 2023

בערוץ צפויות לעלות 6 סדרות דרמה חדשות; עונות המשך ל-"המפקדת", "מנאייכ", "טהרן" ו"עלומים", וגם סדרת המשך ל"תקומה" לרגל שנת ה-75 למדינה | מנכ"ל התאגיד: "האיום לא הוסר, נמשיך להילחם למען עצמאות השידור הציבורי בכל כוחנו"

השחקן יהודה לוי והיוצרת והשחקנית דנה מודן (צילום: רפי דלויה)
השחקן יהודה לוי והיוצרת והשחקנית דנה מודן (צילום: רפי דלויה)
דבר
צרו קשר עם המערכת:

כאן 11 השיקו היום (רביעי) את הסדרות והתוכניות החדשות שיעלו בערוץ ב-2023, בצל איומי הסגירה. באירוע השתתפו מאות יוצרים, מפיקים ושחקנים.

בין התכנים שצפויים לעלות ישנן 6 סדרות דרמה חדשות, עונות המשך ל-"המפקדת", "מנאייכ", "טהרן" ו"עלומים", וגם סדרת המשך ל"תקומה" לרגל שנת ה-75 למדינה.

באירוע הוצגה ברכה של נועה קירל שתייצג את ישראל בתחרות האירוויזיון שתשודר בכאן11:

גיל עומר, יו"ר מועצת כאן, תאגיד השידור הישראלי: "תחת איומים השכם וערב, אנחנו כאן, ממשיכים בשליחות הציבורית שלשמה הוקמנו – יצירה ישראלית, מגוונת ואיכותית שזוכה לחשיפה, להישגים ולפרסים ומביאה פרנסה לאלפי משפחות בישראל".

לדבריו, "למרות ההפחדות והניסיונות לשלוט, אנחנו מציגים חדשות עצמאיות, בלתי תלויות והישגיות תוך ייצוג של כלל שכבות האוכלוסייה. וכשרק העובדות מדברות, והתמיכה בנו חוצת מגזרים, הרי שאם היה מי שתהה למה צריך או מה שווה התאגיד – התשובה היום ברורה מתמיד".

גולן יוכפז, מנכ"ל כאן, תאגיד השידור הישראלי: "השבועות האחרונים הוכיחו גם לגדולי הספקנים – אין גוף ציבורי בישראל (אולי מלבד צה"ל) שאהוב כמו תאגיד השידור הישראלי, עם אהדה והערכה חוצת מגזרים, עמדות וגילאים".

"הרוח הגבית חסרת התקדים הזו נותנת לנו כוח אדיר להמשיך להאבק למען קייומו וחופש הפעולה המוחלט של כאן. אסור להתבלבל – האיום לא הוסר, העננה לא התפוגגה – נמשיך להילחם למען עצמאות השידור הציבורי בכל כוחנו".

"איסט סייד"
במרכז הסדרה עומד מומי בן דאהן (יהודה לוי), סוחר קרקעות כריזמטי שעובד עבור עמותה שמטרתה לקנות נכסים במזרח ירושלים, וליישב בהם יהודים. שלא כצפוי, מומי לא שם מתוך אידיאולוגיה ימנית, הוא רק מחכה לעשות את ה"מכה" שתבטיח את עתידה של מאיה בתו בת ה-18 הנמצאת על הרצף האוטיסטי. ההזדמנות ל"עסקת חייו" של מומי מגיעה ושואבת איתה את כל האנשים הקשורים אליו אל נקודת האפס.

הסדרה נבחרה על ידי האתר deadline כאחת מ- 6 סדרות הדרמה הבינלאומיות שכדאי לצפות בהן ב-2023.

"מלאך משחית"
סדרת מתח ואימה שבמרכזה שד רצחני שעובר מאישה לאישה בקהילה חסידית במאה שערים וזורע הרס וחורבן. שתי נפשות אבודות, באר, פרופסור צעיר לפיזיקה וחילוני מושבע שנמלט לפני שנים מהעולם החסידי, ומלכי פרייס, פסיכולוגית חרדית שמסתירה סוד מסוכן, חוברים יחד כדי לחקור את מקורותיו של השד הנוראי.

"שישה אפסים"
שישה אנשים שזכו בפרס הגדול בלוטו מופתעים לגלות שהם אינם מקבלים את כספי הזכייה שלהם – חוק חדש מחייב אותם לעבור קודם סדנא שתכין אותם לחייהם החדשים, כמיליונרים. אחת לשבוע, הם יצטרכו להגיע למפגש קבוצתי ורק בסוף המפגש השמיני והאחרון, אם יעמדו בתנאי הסדנא, יקבלו את כספם. למרות שהזוכים עוד לא קבלו שקל לחשבון, כבר עכשיו הציפייה לכסף מטלטלת את חייהם וזורעת בהם כאוס מוחלט.

"חמאם"
מחלקת צנחנים בפיקודו של שאול שיראזי נשלחת להקים מחדש בסיס ישן בבקעת הירדן. הבסיס קרוי "החמאם" על שם אתר המרחצאות הקדום שנמצא בוואדי הסמוך. רצף אירועים מסתוריים מביאים את שאול לחשוב שקללה מחרפת מעל הבסיס ונפשו מתחילה להתערער. שאול נעזר בדודי, החייל הכי צנוע וביישן במחלקה, וממנה אותו להיות סגנו. דודי צובר כוח על חשבון שאול ומתחיל להנהיג את המחלקה. ככל שכוחו גדל כך גם יצריו האפלים איתם הוא מנסה להתמודד – ואולי זו בעצם הקללה, שכעת משתלטת עליו.

דבר היום כל בוקר אצלך במייל
על ידי התחברות אני מאשר/ת את תנאי השימוש באתר
פעמון

כל העדכונים בזמן אמת

הירשמו לקבלת פושים מאתר החדשות ״דבר״

נרשמת!