
יו"ר מפלגת נעם סגן השר ח"כ אבי מעוז הודיע הערב (שני) לראש הממשלה בנימין נתניהו על התפטרותו מתפקיד סגן שר במשרד ראש הממשלה, אם זאת ציין מעוז כי ימשיך לכהן כח"כ בקואליציה.
"הנני מודיע על התפטרותי מתפקידי כסגן שר במשרד רוה"מ. אמשיך בעז"ה כשותף בקואליציה לתמוך בכל המהלכים אשר סיכמנו עליהם יחדיו ובין היתר בחקיקה הכל כך חשובה להשבת האיזון בין הרשויות המחוקקת והשופטת ועוד". כתב מעוז לנתניהו במכתב
"ניסיתי לפעול בכדי להחזיר את האב והאם לטפסים הרשמיים של משרדי הממשלה, כפי שהבטחנו לבוחרינו וכפי שנחתם בהסכם הקואליציוני אתנו, אך כל אלו לא צלחו לעת עתה. בנוסף, לתדהמתי גיליתי שאין כוונה רצינית לקיים את ההסכם הקואליציוני ביחס לרשות לזהות לאומית יהודית" כתב מעוז
"ניסיתי לאורך כל החודשיים האחרונים, מאז כינונה של הממשלה, לפעול למימוש ההסכמים בינינו, תוך יצירת שיתוף פעולה עם חברי השרים, כדי לבטל את נהלי משרד החינוך, משרד הרווחה ומשרד הבריאות מתקופת ממשלת לפיד, נהלים אשר עניינם לשנות את מושגי היסוד שלנו כעם ישראל ושל המשפחה היהודית. עוד ניסיתי, יחד עם חברי לקואליציה להביא לכתיבת עמדת מדינה חדשה לבג"ץ הכותל, לפיה הממשלה תפעל לשמור על קדושת הכותל ותעצור את הפעולות לחלוקתו".

