דבר העובדים בארץ ישראל
menu
יום שני ז' בתמוז תשפ"ו 22.06.26
22.6°תל אביב
  • 15.0°ירושלים
  • 22.6°תל אביב
  • 21.1°חיפה
  • 21.6°אשדוד
  • 19.9°באר שבע
  • 28.3°אילת
  • 21.4°טבריה
  • 17.6°צפת
  • 21.4°לוד
  • IMS הנתונים באדיבות השירות המטאורולוגי הישראלי
histadrut
Created by rgb media Powered by Salamandra
© כל הזכויות שמורות לדבר העובדים בארץ ישראל
תרבות ומורשת

מירי מסיקה ואלון אבוטבול מועמדים לפרס אוליביה היוקרתי

השניים מועמדים לפרס על הופעתם במחזמר "ביקור התזמורת" שמועמד ב-6 קטגוריות בטקס התאטרון הבריטי

ביקור התזמורת (צילום: אינסטרגם)
ביקור התזמורת (צילום: אינסטרגם)
דבר
צרו קשר עם המערכת:

השחקנים מירי מסיקה ואלון אבוטבול מועמדים לפרס התיאטרון היוקרתי בבריטניה – פרס אוליבייה, בקטגוריית השחקנית הטובה ביותר והשחקן הטוב ביותר על תפקידיהם במחזמר "ביקור התזמורת".

המחזמר שמבוסס על סרטו של הבימאי ערן קולירין, עלתה בתיאטרון הדונמר וורהאוס בווסט אנד בלונדון באוקטובר שעבר ומועמד בשש מועמדויות בחמש קטגוריות שונות.

"ביקור התזמורת" מועמד גם בפרס המחזמר החדש וכן פרס התזמור המקורי החדש הטוב ביותר. לצדם של אבוטבול ומסיקה נמצאים גם השחקן הבריטי ממוצא מצרי שריף עפיפי, והשחקן הבריטי פיטר פוליקרפו, שמועמדים כל אחד לפרס שחקן המשנה במחזמר.

את המחזמר כתב התסריטאי איתמר מוזס כעיבוד לסרט "ביקור התזמורת" משנת 2007. ההפקה המקורית עלתה בארצות הברית והציגה כשנה וחצי בברודווי. ההפקה עלתה בבריטניה באוקטובר בבימויו של מייקל לונגהרסט ובכיכובם של אבוטבול ומסיקה ורצה עד תחילת חודש דצמבר.
את הסרט יצר הבמאי הישראלי, ערן קולירין, שגם כתב את התסריט, עלילת הסרט היא סיפור בדיוני על אודות ביקור תזמורת המשטרה של אלכסנדריה בישראל. התזמורת מוזמנת לנגן בטקס הפתיחה של מרכז לתרבות ערבית בפתח תקווה. אולם, עקב אי-הבנה, נוסעים שמונת חברי התזמורת לעיירת פיתוח מדברית בשם "בית התקווה".
חברי התזמורת, המגיעים מעיר גדולה ועתירת מוסדות תרבות, במדינה שמרנית, לעיירה חילונית שאין בה כל מוסד תרבות או מוסד אומנות שהוא, נתקפים בהלם תרבות. אולם, בעיירה הם קושרים קשרים לרגע עם התושבים.
פעמון

כל העדכונים בזמן אמת

הירשמו לקבלת פושים מאתר החדשות ״דבר״

נרשמת!