דבר העובדים בארץ ישראל
menu
יום חמישי כ"ו בסיון תשפ"ו 11.06.26
23.2°תל אביב
  • 16.8°ירושלים
  • 23.2°תל אביב
  • 20.6°חיפה
  • 22.4°אשדוד
  • 20.3°באר שבע
  • 29.7°אילת
  • 20.1°טבריה
  • 16.9°צפת
  • 22.0°לוד
  • IMS הנתונים באדיבות השירות המטאורולוגי הישראלי
histadrut
Created by rgb media Powered by Salamandra
© כל הזכויות שמורות לדבר העובדים בארץ ישראל
תרבות ומורשת

האבנים חוזרות להתגלגל: אלבום חדש ללהקה המיתולוגית אחרי 18 שנים

הרולינג סטונס שמה קץ לשמועות והכריזה שתשחרר את "Hackney Diamonds", אלבומה הראשון עם חומרים מקוריים מאז 2005 | שלושת האבנים שעדיין בחיים צפויים להתראיין בהמשך השבוע בתוכנית הלילה של ג'ימי פאלון שגם תשודר ביוטיוב ולחשוף עוד פרטים על האלבום שבדרך.

הרולינג סטונס, מופיעים במהלך סיבוב ההופעות "No Filter" של הלהקה (צילום: Paul R. Giunta/Invision/AP)
הרולינג סטונס, מופיעים במהלך סיבוב ההופעות "No Filter" של הלהקה (צילום: Paul R. Giunta/Invision/AP)
אורן דגן

הלהקה הבריטית הכריזה שהיא תשחרר בקרוב את "Hackney Diamonds", אלבומה הראשון עם חומרים מקוריים מאז "A Bigger Bang" משנת 2005. האלבום החדש יהיה אלבום האולפן הראשון שלה מאז אלבום הקאברים לשירי בלוז  מ-2016.

הלהקה מסרה בהודעה לתקשורת: "זהו רגע עולמי אמיתי שאנו מעוניינים לשתף בו עם מעריצינו ברחבי העולם". אבל הפרטים המלאים לגביו יפורסמו ביום רביעי כשלושת חברי הלהקה – מיק ג'אגר, קית' ריצ'רדס ורון ווד – יתראיינו בשידור חי אצל ג'ימי פאלון, בתוכנית הלילה שלו שתשודר בחי ביוטיוב.

השמועות על האלבום התחילו כבר בפברואר האחרון כשדווח שבאלבום העתידי ישתתפו שני חברי הביטלס שעדיין בחיים, פול מקרטני ורינגו סטאר. על הפקת האלבום אמון המפיק זוכה הגראמי אנדרו ואט.  כמו כן, דווח שגם בסיסט הלהקה לשעבר ביל וויימן השתתף בהקלטת האלבום.
פעמון

כל העדכונים בזמן אמת

הירשמו לקבלת פושים מאתר החדשות ״דבר״

נרשמת!