דבר העובדים בארץ ישראל
menu
יום חמישי כ"ו בסיון תשפ"ו 11.06.26
25.7°תל אביב
  • 22.0°ירושלים
  • 25.7°תל אביב
  • 25.5°חיפה
  • 26.0°אשדוד
  • 23.4°באר שבע
  • 31.3°אילת
  • 25.2°טבריה
  • 20.8°צפת
  • 25.1°לוד
  • IMS הנתונים באדיבות השירות המטאורולוגי הישראלי
histadrut
Created by rgb media Powered by Salamandra
© כל הזכויות שמורות לדבר העובדים בארץ ישראל
מלחמה בישראל

צה"ל חילץ מרצועת עזה את גופותיהן של יהודית וייס מבארי והחיילת נועה מרציאנו, שנחטפו ב-7 באוקטובר

גופותיהן של השתיים נמצאו סמוך לבית החולים שיפא בעזה | ביום שלישי השבוע הוכרזה מרציאנו כחללת צה"ל | מרציאנו תובא למנוחות היום (שישי) ב-12:00 בבית העלמין במודיעין

יהודית וייס ז"ל ורב"ט נועה מרציאנו ז"ל שגופתיהן נמצאו בפעילות קרקעית של צה״ל ברצועת עזה (צילום: באדיבות המשפחה, דובר צה"ל)
יהודית וייס ז"ל ורב"ט נועה מרציאנו ז"ל שגופתיהן נמצאו בפעילות קרקעית של צה״ל ברצועת עזה (צילום: באדיבות המשפחה, דובר צה"ל)
אורן דגן

גופותיהן של החיילת נועה מרציאנו (19) ממודיעין ושל יהודית וייס (64) מקיבוץ בארי, שנחטפו על ידי חמאס ב-7 באוקטובר, אותרו על ידי כוחות צה"ל במבנים סמוך לבית החולים שיפא בעזה, והובאו לקבורה בישראל. דובר צה"ל הודיע הבוקר (שישי) על איתורה וחילוצה של מרציאנו, ואתמול בערב (חמישי) על איתורה וחילוצה של וייס. הודעה נמסרה למשפחותיהן. 

נועה מרציאנו ז"ל הייתה בקרית איסוף יבשתי בגדוד 414 של חיל הגנת הגבולות. גופתה התגלתה בעקבות מידע מודיעיני שהשיג השב"כ, ומותה נקבע לאחר הליך זיהוי שבוצע על ידי גורמי רפואה ורבנות צבאיים. הועלתה לדרגת רב"ט לאחר מותה. מרציאנו תובא למנוחות היום ב-12:00 בבית העלמין במודיעין.

יהודית וייס ז"ל נחטפה מביתה שבבארי ב-7 באוקטובר. במבנה בו אותרה בעזה נמצאו גם ציוד צבאי ואמצעי לחימה – קלאצ׳ניקוב וטיל RPG. מותה של וייס נקבע לאחר הליך זיהוי שבוצע על ידי גורמי רפואה ורבנות צבאיים, יחד עם המכון לרפואה משפטית ומשטרת ישראל.

 

 

פעמון

כל העדכונים בזמן אמת

הירשמו לקבלת פושים מאתר החדשות ״דבר״

נרשמת!