דבר העובדים בארץ ישראל
menu
יום חמישי כ"ו בסיון תשפ"ו 11.06.26
25.7°תל אביב
  • 22.0°ירושלים
  • 25.7°תל אביב
  • 25.5°חיפה
  • 26.0°אשדוד
  • 23.4°באר שבע
  • 31.3°אילת
  • 25.2°טבריה
  • 20.8°צפת
  • 25.1°לוד
  • IMS הנתונים באדיבות השירות המטאורולוגי הישראלי
histadrut
Created by rgb media Powered by Salamandra
© כל הזכויות שמורות לדבר העובדים בארץ ישראל
החטופים והנעדרים

מאות חגגו יום הולדת לאוהד בן עמי החטוף בעזה: "השמיים בוכים שאתה לא פה"

באירוע הופיעה יובל דיין, הזמרת האהובה על בן עמי | אשתו, רז, ששוחררה מהשבי לפני 3 שבועות: "את הברכה ליום ההולדת אני שומרת רק לך כשתחזור אלינו"

רז בן עמי ששוחררה משבי חמאס במסיבת יום הולדת לבעלה אוהד (צילום: מטה משפחות החטופים והנעדרים)
רז בן עמי ששוחררה משבי חמאס במסיבת יום הולדת לבעלה אוהד (צילום: מטה משפחות החטופים והנעדרים)
דפנה איזברוך
דפנה איזברוך
כתבת בריאות
צרו קשר עם המערכת:

משפחתו של אוהד בן עמי, שנחטף מקיבוץ בארי ב-7 באוקטובר, חגגה לו הערב (ראשון) יום הולדת 55 בכיכר החטופים בתל אביב. באירוע השתתפו מאות אנשים והופיעה בו הזמרת האהובה עליו, יובל דיין, ששרה את שיריה לבקשת המשפחה.

רז בן עמי, אשתו של אוהד, שנחטפה גם היא וחזרה מהשבי לאחר 57 ימים, בירכה את אוהד: "אוהדי שלי אהוב, התעוררתי לבוקר גשום. השמיים בוכים איתי שאתה עדיין לא פה, יום הולדתך, אותו אנחנו תמיד חוגגים באחת מערי אירופה עם אורות חג המולד והאווירה המוארת בכל מקום. לצערי, היום אתה נמצא במקום חשוך שאין בו אור ואין בו שמחה. רק מלחמה ועצב על אנשים שכבר לא בחיים."

"את הברכה ליום ההולדת אני שומרת רק לך כשתחזור אלינו", אמרה בן עמי, "בטח מחר או מחרתיים כבר אוכל לאחל לך אותה באופן אישי. אוהבת אותך ומחכה לשובך כמה שיותר מהר".

פעמון

כל העדכונים בזמן אמת

הירשמו לקבלת פושים מאתר החדשות ״דבר״

נרשמת!