דבר העובדים בארץ ישראל
menu
יום חמישי כ"ו בסיון תשפ"ו 11.06.26
22.7°תל אביב
  • 16.1°ירושלים
  • 22.7°תל אביב
  • 21.3°חיפה
  • 22.2°אשדוד
  • 19.9°באר שבע
  • 30.0°אילת
  • 20.8°טבריה
  • 16.9°צפת
  • 22.0°לוד
  • IMS הנתונים באדיבות השירות המטאורולוגי הישראלי
histadrut
Created by rgb media Powered by Salamandra
© כל הזכויות שמורות לדבר העובדים בארץ ישראל
ספורט

נבחרת הנשים בכדורמים הפסידה בפנדלים לבריטניה ולא עלתה לרבע גמר אליפות אירופה

בתום משחק צמוד שהסתיים ב-9:9, הפסידה הנבחרת 5:4 לבריטיות בזריקות הכרעה | ישראל נשרה למשחקי הדירוג על מקומות 9-12, שם תפגוש מחר את המפסידה בין הונגריה לצ׳כיה

נבחרת הנשים של ישראל בכדורמים מול בריטניה באליפות אירופה (צילום: איגוד הכדורמים בישראל)
נבחרת הנשים של ישראל בכדורמים מול בריטניה באליפות אירופה (צילום: איגוד הכדורמים בישראל)
ליאור ברטל
ליאור ברטל
כתב ספורט
צרו קשר עם המערכת:

נבחרת הנשים של ישראל בכדורמים הפסידה הערב (שני) בפנדלים לנבחרת בריטניה במשחק ההצלבה של אליפות אירופה. בעקבות ההפסד, תשחק ישראל במשחקי הדירוג על מקומות 9-12 ומחר (14:30) תפגוש את המפסידה בין הונגריה לצ׳כיה.

ישראל פתחה טוב יותר את המשחק אך סיום רבע דומיננטי של הבריטיות קבע 3:3, לכחולות לבנות כבשו ורוניקה קורדונסקייה, יהב פרקש ונועה ססובר. המשחק המשיך להיות צמוד גם ברבע השני, קורדונסקייה ודינה נמקשטנסקי כבשו עבור ישראל ובמחצית לוח התוצאות הראה 5:5.

המגמה נמשכה גם ברבע השלישי שהסתיים בתוצאה 8:8, לכחולות לבנות הבקיעו מריה בוגצ'נקו, נועה ססובר ודר מנקרמן. ברבע המכריע שער של הילה פוטוריאן ואחד נוסף של בריטניה הובילו לשוויון 9:9 ושלחו את ההתמודדות לפנדלים. בדו קרב הפסידה הנבחרת הישראלית 5:4 והיא כאמור תמשיך למשחקי הדירוג.

כבשו לישראל: ורוניקה קורדונסקייה (2), יהב פרקש, נועה ססובר, דינה נמקשטנסקי, מריה בוגצ'נקו, נועה ססובר, דר מנקרמן, הילה פוטוריאן.

פעמון

כל העדכונים בזמן אמת

הירשמו לקבלת פושים מאתר החדשות ״דבר״

נרשמת!