
רכב שהתפוצץ בטירה
יניב שרון
עורך וכתב החברה הערבית
צרו קשר עם המערכת:
עדכון אחרון: 11.01.2024 | 20:31
שני גברים כבני 30 נרצחו היום באזור המשולש, בטירה ובאום אל פחם. שני מקרי הרצח אירעו בהפרש של שעתיים. מתחילת 2024 נהרגו חמישה בני אדם בחברה הערבית בנסיבות הקשורות באלימות ופשיעה. ב-2024 נהרגו 224 בני אדם, המספר הגבוה ביותר בעשור האחרון.
בטירה נהרג גבר כבן 30 בפיצוץ מכונית. כוחות מד"א שהוזעקו למקום נאלצו לקבוע את מותו של הגבר, שנמצא במכונית הבוערת. חוקרי משטרה שהגיעו למקום מצאו שרידים של אמצעי לחימה. המשטרה פתחה בחקירה, וחושדת שהרקע לרצח הוא פלילי.
באום אל פחם נרצח בירי היית'ם חוסיין אגבריה, כבן 30. הוא נורה כשנסע ברכבו, ונפצע באורח אנוש. כוחות מד"א שהגיעו למקום קבעו את מותו.
באירוע נוסף נורה גבר כבן 20 בריינה בגליל, ונפצע באורח בינוני. הוא טופל על ידי צוות מגן דוד אדום ופונה לבית החולים העמק בעפולה.


