דבר העובדים בארץ ישראל
menu
יום שישי י"א בתמוז תשפ"ו 26.06.26
26.5°תל אביב
  • 21.7°ירושלים
  • 26.5°תל אביב
  • 26.5°חיפה
  • 26.9°אשדוד
  • 24.5°באר שבע
  • 28.1°אילת
  • 27.0°טבריה
  • 21.7°צפת
  • 26.3°לוד
  • IMS הנתונים באדיבות השירות המטאורולוגי הישראלי
histadrut
Created by rgb media Powered by Salamandra
© כל הזכויות שמורות לדבר העובדים בארץ ישראל
פוליטי מדיני

ח"כ דני דנון צפוי לשוב לתפקיד שגריר ישראל באו"ם

דנון כיהן בתפקיד מ-2015 עד 2020 | לפני מינויו הראשון, התמודד פעמיים מול נתניהו לתפקיד יו"ר הליכוד

ח"כ דני דנון (צילום: יונתן זינדל/פלאש 90)
ח"כ דני דנון (צילום: יונתן זינדל/פלאש 90)
דבר
צרו קשר עם המערכת:

ח"כ דני דנון צפוי לשוב לתפקיד שגריר ישראל באו"ם, כך הודיעו היום (ראשון) ראש הממשלה בנימין נתניהו ושר החוץ ישראל כ"ץ. ‏המינוי כפוף לאישור הממשלה.

דנון אמר בעקבות המינוי: "מתחילת מלחמת חרבות ברזל אני נאבק להגן על עמדתה של ישראל בעולם במגוון דרכים. בשבוע שעבר אירחתי לביקור בישראל את ניקי היילי, ביקור חשוב שהצטרף לסיורים של מנהיגים רבים מהעולם שהגיעו לכאן בהזמנתי מאז 7 באוקטובר. בשעה שמדינת ישראל נלחמת במספר רב של חזיתות, על כל אחד מאיתנו לעשות את המיטב במסגרת כישוריו וניסיונו. כך פעלתי בעבר וכך אמשיך לפעול בעתיד. מול הטרור הדיפלומטי שמרים את ראשו בימים אלו, אני מחויב להציג את האמת בראש מורם למען עם ישראל ועתידנו המשותף כאן".

זו תהיה הקדנציה השנייה של דנון בתפקיד, אחרי שכיהן בו מ-2015 עד 2020, אז נשא גם בתפקידים סגן נשיא העצרת הכללית ויו"ר ועדת המשפט של הארגון.

הוא חבר כנסת בליכוד מאז 2009, והתמודד לראשות המפלגה ב-2007 וב-2014. בין השאר כיהן בתפקידים סגן שר הביטחון, יו"ר הוועדה לזכויות הילד, יו"ר ועדת העלייה, הקליטה והתפוצות, סגן יו"ר הכנסת, יו"ר מרכז הליכוד ויו"ר תנועת הליכוד העולמי.

פעמון

כל העדכונים בזמן אמת

הירשמו לקבלת פושים מאתר החדשות ״דבר״

נרשמת!