דבר העובדים בארץ ישראל
menu
יום רביעי כ' בתמוז תשפ"ה 16.07.25
28.1°תל אביב
  • 25.6°ירושלים
  • 28.1°תל אביב
  • 25.7°חיפה
  • 28.1°אשדוד
  • 29.7°באר שבע
  • 32.4°אילת
  • 31.5°טבריה
  • 23.8°צפת
  • 28.4°לוד
  • IMS הנתונים באדיבות השירות המטאורולוגי הישראלי
histadrut
Created by rgb media Powered by Salamandra
© כל הזכויות שמורות לדבר העובדים בארץ ישראל
חברה במלחמה

סמוטריץ בהצהרה באופקים: "229 מיליון שקלים יינתנו כפיצוי לכל תושבי העיר"

על פי מסקנות הוועדה שהוקמה לבחינת צורכיהם של תושבי העיר, שספגה אבידות רבות במתקפת 7 באוקטובר, יוענקו לכל תושב 7,180 שקלים | כל ילד יקבל 1,436 שקלים

שר האוצר בצלאל סמוטריץ' באופקים
שר האוצר בצלאל סמוטריץ' באופקים. "מדינת ישראל מכירה בגבורת תושבי העיר" (צילום: ללא קרדיט)
הדס יום טוב
הדס יום טוב
כתבת רווחה
צרו קשר עם המערכת:

שר האוצר בצלאל סמוטריץ' הגיע היום (רביעי) לאופקים, שם מסר הצהרה בנוגע למסקנות הוועדה הציבורית שדנה בפיצויים לתושבי העיר בעקבות אירועי 7 באוקטובר. 

סמוטריץ' ביטא הערכה לכושר עמידתם של תושבי העיר בעת האירועים ובחודשים שאחריהם והודיע על סיום עבודת הוועדה הציבורית אותה הקים בראשותם של פרופ' אביעד הכהן ופרופ' שלמה מור יוסף, ועל מענקים שיועברו לתושבי העיר כחלק מההכרה בהם בעקבות אירועי 7 באוקטובר. 

סמוטריץ': "229 מיליון שקלים יינתנו לתושבי אופקים. עם אישור הממשלה את מסקנות הוועדה הציבורית שהקמתי, תושבי אופקים יקבלו מענק בסך 7,180 שקלים למבוגר ו-1,436 שקלים לכל ילד.

"אנחנו עומדים מאחורי תושבי אופקים. מדינת ישראל מכירה בגבורת תושבי העיר, בעמידתם האיתנה ובשכול שפקד את אותם. בגיבורים שלחמו ללא חת על הבית והדפו את המחבלים הארורים של חמאס דעאש תוך שהם מאבדים 47 מתושבי העיר, ובשוטרים הגיבורים שלחמו כאן".  

פעמון

כל העדכונים בזמן אמת

הירשמו לקבלת פושים מאתר החדשות ״דבר״

נרשמת!