דבר העובדים בארץ ישראל
menu
יום שלישי כ"ד בסיון תשפ"ו 09.06.26
27.8°תל אביב
  • 29.5°ירושלים
  • 27.8°תל אביב
  • 26.5°חיפה
  • 27.9°אשדוד
  • 34.0°באר שבע
  • 39.0°אילת
  • 32.6°טבריה
  • 28.5°צפת
  • 30.1°לוד
  • IMS הנתונים באדיבות השירות המטאורולוגי הישראלי
histadrut
Created by rgb media Powered by Salamandra
© כל הזכויות שמורות לדבר העובדים בארץ ישראל
ארגון המורים

יום שלישי למחאה נגד מאבק המורים: "העיצומים פוגעים בתלמידים ובעתידם"

מועצת התלמידים והנהגת ההורים קראו להשבתת הלימודים הבוקר (ה') בתיכונים בקריית אונו, רמת גן, גבעתיים, פורדיס, קריית מלאכי, כפר יונה וקדימה צורן ועמק חפר, בדרישה מ"גורמי המו"מ" להסכים על הסכם שכר למורים

כיתה ריקה (צילום אילוסטרציה: דוד כהן / פלאש90)
כיתה ריקה (צילום אילוסטרציה: דוד כהן / פלאש90)
מיכל מרנץ
מיכל מרנץ
כתבת חינוך
צרו קשר עם המערכת:

מועצת התלמידים הארצית והנהגת ההורים הארצית הודיעו כי הם קוראים להשבתת הלימודים הבוקר (חמישי) בתיכונים בקריית אונו, רמת גן, גבעתיים, פורדיס, קריית מלאכי, כפר יונה וקדימה צורן ובמועצה האזורית עמק חפר. זהו היום השלישי של שיבושי הנהגת ההורים ומועצת התלמידים במחאה על עיצומי ארגון המורים. ההחלטה אם להשבית מוסדות החינוך המיוחד ביישובים הרלוונטיים היא בידי ההורים בכל מוסד, כך נמסר.

הקריאה לשביתה הוחלה ביום שלישי על פתח תקווה, הרצליה, רמת השרון ורעננה. אתמול היא הוחלה על על אשדוד, כפר סבא, אום אל פאחם, פרדס חנה-כרכור, מועצה אזורית חוף השרון, אורנית ועומר.

סגנית יו"ר הנהגת ההורים הארצית עינב דלח: "העיצומים פוגעים בתלמידי התיכונים ובעתידם זה למעלה משנתיים. את העוול המתמשך הזה חייבים להפסיק! מקבלי ההחלטות חייבים להתעורר. עיצומים הם לא שגרה, אסור לנרמל אותם בתיכונים. אנחנו דורשים מגורמי המו"מ – חתמו על ההסכם למען התלמידים, המורים והחינוך בישראל!"

הסיבה לקריאה להשבתה היא העיצומים של ארגון המורים, הכוללים אי הזנת ציונים במערכת הבית ספרית ואי יציאה לפעילויות חוץ בית ספריות. עיצומים אלו ננקטו בשנתיים האחרונות כחלק ממאבק המורים על הסכם שכר, כמעט שלוש שנים. בשנת הלימודים הנוכחית העיצומים ננקטו לאחר שביתה בת שבוע מתחילת הלימודים.

פעמון

כל העדכונים בזמן אמת

הירשמו לקבלת פושים מאתר החדשות ״דבר״

נרשמת!