דבר העובדים בארץ ישראל
menu
יום חמישי ט"ז בסיון תשפ"ה 12.06.25
24.0°תל אביב
  • 24.3°ירושלים
  • 24.0°תל אביב
  • 22.6°חיפה
  • 24.2°אשדוד
  • 27.0°באר שבע
  • 36.7°אילת
  • 29.4°טבריה
  • 24.2°צפת
  • 25.3°לוד
  • IMS הנתונים באדיבות השירות המטאורולוגי הישראלי
histadrut
Created by rgb media Powered by Salamandra
© כל הזכויות שמורות לדבר העובדים בארץ ישראל
מלחמה בישראל

רס"ם אדיר קדוש, בן 33 מראשל"צ, נהרג בפיגוע הירי בכביש 4

קדוש היה אמור להינשא לבן זוגו אדי בחודש הבא | בפיגוע נפצעו ארבעה בני אדם, בהם רופא בית החולים אסותא שעצר בדרך כדי לטפל באחרים | במערכת הביטחון מעריכים שהמחבל הוא שב"ח מיהודה ושומרון, תושב עזה לשעבר

  • קדוש היה אמור להינשא לבן זוגו אדי בחודש הבא | בפיגוע נפצעו ארבעה בני אדם, בהם רופא בית החולים אסותא שעצר בדרך כדי לטפל באחרים | במערכת הביטחון מעריכים שהמחבל הוא שב"ח מיהודה ושומרון, תושב עזה לשעבר
אורן דגן
דפנה איזברוך
דפנה איזברוך
כתבת בריאות
צרו קשר עם המערכת:

פיגוע ירי סמוך לאשדוד: רס"ם אדיר קדוש, בן 33 מראשל"צ, נהרג וארבעה נפצעו הבוקר (שלישי) בכביש 4, סמוך למחלף יבנה דרום. המחבל חוסל. המשטרה פתחה בחקירה. במערכת הביטחון מעריכים שהמחבל הוא שב"ח מיהודה ושומרון, תושב עזה לשעבר.

קדוש הניח אחריו זוג הורים, שני אחים ובן זוג לו היה אמור להינשא בחודש הבא. הוא התגייס ב-2013 לאחר שירות צבאי במג"ב, וב-2022 שירת במרד"מ אגף התנועה.

בתחילה סברו גורמים כי מדובר בשתי זירות שונות, אולם מד"א הודיע כי הפיגוע התרחש בזירה אחת: קדוש פונה במצב אנוש ממחלף יבנה, ופצוע נוסף בן 42 במצב בינוני.

נשיא המדינה יצחק הרצוג: ״סיפורו של השוטר רס״מ אדיר קדוש שנרצח היום על ידי מחבל בן עוולה בכביש 4 הוא סיפורם של שוטרים גיבורים שאני פוגש כל יום בכל רחבי הארץ. איבדנו לא מעט מהגיבורים הללו בשנה האחרונה. כמה עצוב שאדיר ובחיר ליבו לא יוכלו לממש את חלומם לבנות בית יחדיו. תנחומיי למשפחתו ולכל אוהביו. יהי זכרו ברוך״.

האגודה למען הלהט"ב ספדה לקדוש: ״למען הלהט"ב משתתפת בצער משפחתו של השוטר אדיר קדוש ז"ל, חבר הקהילה שנהרג בעת מילוי תפקידו בפיגוע הירי ליד מחלף יבנה. אדיר הניח אחריו זוג הורים, שני אחים ואת בן זוגו. חבריו במשטרה מספרים כי היה שוטר מקצועי ואדם אהוב על כל מי שהכירו אותו. אדיר ובן זוגו היו אמורים להינשא בחודש הבא ב-11.11.25 ומיד לאחר החתונה היה אמור להתחיל קורס קצינים. זו אבדה גדולה למשטרת ישראל, לחברה הישראלית ולקהילה הגאה״.

דבר היום כל בוקר אצלך במייל
על ידי התחברות אני מאשר/ת את תנאי השימוש באתר
פעמון

כל העדכונים בזמן אמת

הירשמו לקבלת פושים מאתר החדשות ״דבר״

נרשמת!