
זירת תאונת עבודה (צילום ארכיון: דוברות הצלה פתח תקווה)
ניצן צבי כהן
כתב לענייני עבודה
צרו קשר עם המערכת:
עדכון אחרון: 19.10.2024 | 10:17
השבוע נפצעו שבעה עובדים בתאונות עבודה, אחד מהם באורח קשה. מתחילת השנה נהרגו 48 עובדים בתאונות עבודה
יום ראשון
- עובד בן 41 נפל מגובה כשני מטרים במהלך עבודתו באיזור תעשייה באשדוד. הוא פונה לבית החולים אסותא במצב קשה, בהכרה עם חבלה רב מערכתית.
יום שני
- עובד בן 37 נפל מגובה בדיר אל אסד והובא למרפאה מקומית בכרמיאל, משם הועבר למרכז הרפואי לגליל בנהריה במצב בינוני עם חבלות בגפיים.
יום שלישי
- עובד בן 50 נפל מגובה כשניים וחצי מטרים מרמפה של משאית במהלך עבודתו במפעל בפרדס חנה.הוא פונה לבית החולים הלל יפה במצב בינוני עם חבלת ראש.
- עובד בן 24 נפל מגובה באתר בנייה ברחוב ארנון ברמת גן. הוא פונה לבית החולים תל השומר במצב בינוני עם חבלות בראש ובגפיים.
יום חמישי
- עובד בן 24 נפל מגובה באתר בנייה ברחוב ארנון ברמת גן. הוא פונה לבית החולים תל השומר במצב בינוני עם חבלה בראש ובגפיים.
יום שישי
- עובד כבן 50 נפל מגובה כחמישה מטרים במפעל באזור התעשייה בעכו ופונה לבית החולים לגליל בנהריה במצב בינוני עם פגיעה רב מערכתית.
- עובדת בת 49 נפלה מגובה כשלושה מטרים במהלך עבודתה במסיק זיתים במועצה האזורית משגב. היא פונתה לבית החולים רמב"ם במצב בינוני עם חבלה בגב.


