דבר העובדים בארץ ישראל
menu
יום רביעי ב' בתמוז תשפ"ו 17.06.26
22.8°תל אביב
  • 17.2°ירושלים
  • 22.8°תל אביב
  • 22.2°חיפה
  • 22.5°אשדוד
  • 20.9°באר שבע
  • 29.6°אילת
  • 21.1°טבריה
  • 17.5°צפת
  • 21.9°לוד
  • IMS הנתונים באדיבות השירות המטאורולוגי הישראלי
histadrut
Created by rgb media Powered by Salamandra
© כל הזכויות שמורות לדבר העובדים בארץ ישראל
עבודה

עובד נהרג ו-22 נפצעו בתאונות עבודה בשבוע החולף

עאדל מחמוד אל-זאהיר, בן 30 מהעיירה יעבד הסמוכה לג'נין נהרג לאחר שנפגע מברזל במשקל כבד במהלך עבודתו במפעל מתכת בעארבה | מתחילת השנה נהרגו 67 עובדים בתאונות עבודה, מהם 36 בענף הבניין

זירת תאונת עבודה (צילום ארכיון: איחוד הצלה)
זירת תאונת עבודה (צילום ארכיון: איחוד הצלה)
ניצן צבי כהן
ניצן צבי כהן
כתב לענייני עבודה
צרו קשר עם המערכת:

עובד נהרג ו-22 נפצעו בתאונות עבודה בשבוע החולף. מאז תחילת השנה נהרגו 67 עובדים בתאונות עבודה מהם 36 בענף הבניין.

ראשון
עובד בן 65 נפל מגובה במהלך עבודתו בבית עסק בחולון. הוא פונה לבית החולים שיבא תל השומר במצב בינוני עם חבלת ראש.

עובד בן 46 נפל מגובה כשני מטרים במהלך עבודות שיפוצים במושב במועצה אזורית מטה יהודה. הוא פונה לבית החולים שערי צדק במצה בינוני עם חבלות בגב ובזרועות.

שני
עובד בן 46 נפל מגובה כשישה מטרים במהלך עבודתו באתר בנייה סמוך לעין המפרץ. הוא פונה לבית החולים לגליל בנהריה במצב בינוני עם חבלות בראש ובגפיים.

עובד בן 53 נפל מגובה במהלך עבודת שיפוצים ברחוב יריחו בחולון. הוא פונה לבית החולים שיבא תל השומר במצב בינוני עם חבלות בגפיים.

עובד בן 67 נפל מגובה כארבעה מטרים במהלך עבודתו במפעל באיזור תעשייה בג'וליס. הוא פונה לבית החולים לגליל בנהריה במצב בינוני עם חבלת ראש.

עובד בן 55 נפל מגובה כחמישה מטרים במהלך עבודתו באתר בנייה בתל אביב. הוא פונה לאחר פעולות חילוץ לבית החולים איכילוב במצב בינוני עם חבלות בראש ובגפיים.

עובד כבן 20 נפל מגובה כחמישה מטרים במהלך עבודתו באתר בנייה ברחוב גנרל פייר קינג באזור תעשייה תלפיות בירושלים. הוא פונה לבית החולים שערי צדק במצב קשה עם חבלות בגפיים ובגב.

שלישי
עובד זר כבן 30 נכווה במהלך עבודתו בשטח פתוח סמוך לרעננה ופונה לבית החולים שיבא כשהוא במצב קשה עם כוויות בכל חלקי גופו.

עובד כבן 65 נפגע מנפילת לוחות גבס במשקל כבד ופונה לבית החולים בילינסון במצב בינוני עם פגיעות בראשו ובפלג גופו העליון.

רביעי
עאדל מחמוד אל-זאהיר, בן 30 מהעיירה יעבד הסמוכה לג'נין נהרג לאחר שנפגע מברזל במשקל כבד במהלך עבודתו במפעל מתכת בעארבה. חובשים ופארמדיקים של מד"א ביצעו בו פעולות החייאה אך נאלצו לקבוע את מותו במקום.

עובד בן 51 נפגע מחפץ כבד במהלך עבודתו במפעל בחולון ופונה לבית החולים שיבא תל השומר במצב בינוני עם חבלות בראש ובגב.

עובד בן 52 נפגע ממלגזה באיזור התעשייה באר טוביה ופונה לבית החולים קפלן במצב בינוני עם חבלות בגפיים.

עובד בן 19 נפגע מלוח זכוכית במהלך עבודתו במפעל בכפר כנא. הוא פונה לבית החולים פוריה כשהוא במצב בינוני עם חבלה בגפיים.

עובד כבן 80  נפל מגובה שישה מטרים בבית עסק ברחוב המסגר בהוד השרון ופונה לבית החולים בילינסון כשהוא במצב קשה עם חבלת ראש.

חמישי
עובד כבן 30 נכווה במהלך עבודתו במפעל באשדוד. הוא פונה לבית החולים שיבא במצב בינוני עם כוויות בדרגה ב' בפלג גופו העליון.

עובד כבן 50 נפצע ממסור דיסק חשמלי במהלך עבודת שיפוצים ברחוב מלחמת ששת הימים בנתניה. הוא פונה לבית החולים מאיר במצב בינוני עם חבלות בגפיים.

עובד בן 55 נפגע מחפץ כבד במהלך עבודתו במפעל בבאר שבע. הוא פונה לבית החולים סורוקה במצב בינוני עם חבלות בגב ובחזה.

עובד כבן 35 מעד במהלך עבודות לפריקת ציוד בנייה ממשאית ברחוב קרל פופר בנתניה, נפצע באורח קל וטופל במקום.

עובד בן 55 נפגע מגליל נייר במשקל כבד שנפל על ראשו במפעל לייצור נייר ברחוב גיבורי ישראל בנתניה. הוא פונה לבית החולים לניאדו במצב בינוני עד קשה ויציב.

שישי
עובד בן 60 נפל מגובה כשלושה מטרים במהלך עבודתו במטעים סמוך לכפר מנדא. פונה לבית החולים פוריה במצב בינוני עם חבלה בגב.

עובד בן 45 נפל מסולם בגובה כשלושה מטרים במפעל ברחוב גד פינשטיין ברחובות ופונה לבית חולים קפלן במצב בינוני.

עובד בן 55 נפצע באורח בינוני כשנפל מגובה של כ-4 מטרים בשטח פתוח סמוך לעין קנייא. צוות של מד"א פינו אותו לבית החולים זיו, עם חבלת ראש.

שבת
עובד בן 47 נפל מגובה של כ-5 מטרים במהלך שיפוצים בבית ביישוב כסרא-סמיע. צוות מד"א פינה אותו למרכז הרפואי לגליל בנהריה במצב בינוני, עם חבלות באגן ובגפיים.

דבר היום כל בוקר אצלך במייל
על ידי התחברות אני מאשר/ת את תנאי השימוש באתר
פעמון

כל העדכונים בזמן אמת

הירשמו לקבלת פושים מאתר החדשות ״דבר״

נרשמת!