דבר העובדים בארץ ישראל
menu
יום שני י"ב בשבט תשפ"ה 10.02.25
16.2°תל אביב
  • 9.1°ירושלים
  • 16.2°תל אביב
  • 12.6°חיפה
  • 15.6°אשדוד
  • 14.6°באר שבע
  • 19.8°אילת
  • 15.4°טבריה
  • 8.0°צפת
  • 14.0°לוד
  • IMS הנתונים באדיבות השירות המטאורולוגי הישראלי
histadrut
Created by rgb media Powered by Salamandra
© כל הזכויות שמורות לדבר העובדים בארץ ישראל
החטופים והנעדרים

נתניהו: הנחיתי את ראש המוסד, ראש השב"כ וניצן אלון לצאת לדיונים בקטאר

בכיר חמאס לעיתון הקטארי אל-ערבי אל-ג'דיד: "הושלם החזון הסופי של ההסכם, ממתינים לשליחו של ראש הממשלה הישראלי בנימין נתניהו שיגיע לדוחא וימסור אישורו לתיקונים האחרונים"

ראש המוסד דדי ברנע וראש השב״כ רונן בר (צילום: רונן זבולון, רויטרס)
ראש המוסד דדי ברנע וראש השב״כ רונן בר (צילום: רונן זבולון, רויטרס)
דבר
צרו קשר עם המערכת:

ראש הממשלה בנימין נתניהו קיים הערב (שבת) דיון הערכת מצב בנושא שבויים ונעדרים עם שר הביטחון, ראשי מערכת הביטחון, ועם נציגי הממשל האמריקני היוצא והנכנס. בתום הדיון הנחה נתניהו את ראש המוסד, ראש השב"כ, האלוף במיל׳ ניצן אלון והיועץ המדיני אופיר פלק לצאת לדוחה במטרה להמשיך לקדם עסקה עם חמאס.

על רקע דיווחים על התקדמות במשא ומתן, נפגש נתניהו אחר הצהריים בירושלים עם סטיב ויטקוף, שליחו המיועד למזרח התיכון של הנשיא האמריקני הנבחר, דונלד טראמפ, לאחר ששהה בדיוני המשא ומתן בדוחה בירת קטאר. על פי דיווח באתר ynet, בישראל מתנהלים מהבוקר דיונים סביב המגעים לעסקה חטופים, בין השאר גם עם נתניהו.

בעיתון הקטארי אל-ערבי אל-ג'דיד דווח מפי בכיר חמאס: "הושלם החזון הסופי של ההסכם. יש סידורים בין המתווכות לגבי ההכרזה על ההסכם. כולנו ממתינים לשליחו של ראש הממשלה הישראלי בנימין נתניהו שיגיע לדוחא וימסור אישורו לתיקונים האחרונים", נמסר מטעמו. עוד נכתב כי ההצעה להסכם כוללת נסיגה מוחלטת מציר פילדלפי ומציר נצרים ביום האחרון ליישום ההסכם. על פי הדיווח, השלב הראשון כולל נסיגה חלקית של כוחות צה"ל מהרצועה, השלב השני כולל הישארות בנקודות תצפית ישראליות והיום האחרון של השלב השלישי כולל נסיגה מוחלטת של צה"ל.

פעמון

כל העדכונים בזמן אמת

הירשמו לקבלת פושים מאתר החדשות ״דבר״

נרשמת!