
"אנחנו נמצאים עכשיו בשלב באירוע המטורף הזה, שאנחנו בזרימה", אומר ל'דבר' קובי אהל, אביו של החטוף אלון אהל, אחרי חזרתן מהשבי של קרינה ארייב, נעמה לוי, לירי אלבג ודניאלה גלבוע. "כשנה ושלושה חודשים לא קרה כלום, וראינו שהכוח הצבאי אפשר את העסקה לשחרור החטופים. אנחנו חייבים לראות ששלב ב' של העסקה מתממש".
אהל הגיע הערב (שבת) לעצרת בכיכר החטופים בתל אביב, שדרשה את מימושה המלא של עסקת החטופים השנייה ושחרור כל 90 החטופים שבידי החמאס והשבת גופות הנרצחים לישראל. בנו, אלון (25) פסנתרן מוכשר, נחטף ממסיבת הנובה. לפי מתווה העסקה הוא אמור להשתחרר בשלב השני שלה, שמימושו אינו מובטח. הוריו הציבו ברחבי הארץ והעולם פסנתרים בהם אנשים מוזמנים לנגן ולזכור אותו.
"ראינו היום תמונות מדהימות של התצפיתניות יוצאות מהשבי, ואנחנו צריכים לראות כמה שיותר תמונות כאלו", אומר אהל, "האנרגיות שראינו עכשיו ובשבוע שעבר הן האנרגיות שאנחנו צריכים: אופטימיות, אור, שהם האנרגיה להבטיח את עתידה של מדינת ישראל."
"אלון כרגע חטוף בעזה, אנחנו מבקשים ממדינת ישראל להחזיר את אלון. יש לו תוכניות לעתיד. יש לו חיים לחיות".


