דבר העובדים בארץ ישראל
menu
יום רביעי ט"ז באייר תשפ"ה 14.05.25
22.6°תל אביב
  • 17.7°ירושלים
  • 22.6°תל אביב
  • 21.1°חיפה
  • 22.7°אשדוד
  • 20.7°באר שבע
  • 27.9°אילת
  • 21.7°טבריה
  • 18.8°צפת
  • 22.6°לוד
  • IMS הנתונים באדיבות השירות המטאורולוגי הישראלי
histadrut
Created by rgb media Powered by Salamandra
© כל הזכויות שמורות לדבר העובדים בארץ ישראל
בעולם

וושינגטון: מטוס נוסעים התנגש במסוק צבאי סמוך לשדה התעופה רייגן

על המטוס היו 64 נוסעים ואנשי צוות, ועל המסוק 3 חיילים; שניהם התרסקו במימיו הקפואים של נהר פוטומק הסמוך | 18 הרוגים נמשו עד כה מהמים על פי הדיווחים

כוחות חילוץ והצלה סמוך לנהר פוטומק ולשדה התעופה לאחר התרסקות המטוס והמסוק (צילום: AP Photo/Julio Cortez)
כוחות חילוץ והצלה סמוך לנהר פוטומק ולשדה התעופה לאחר התרסקות המטוס והמסוק (צילום: AP Photo/Julio Cortez)
דבר
צרו קשר עם המערכת:

מטוס של אמריקן איירליינס שטס מקנזס לוושינגטון הבירה התנגש באוויר במסוק בלאק הוק צבאי סמוך לשדה התעופה רייגן בוושינגטון, ושניהם התרסקו לתוך מימיו הקפואים של נהר פוטומק הסמוך. במטוס הנוסעים היו ככל הנראה כ-60 נוסעים, 2 אנשי צוות ו-2 טייסים, ובמסוק היו 3 חיילים. רשת CBS האמריקאית דיווחה מפי גורם במשטרה כי מהמים נמשו עד כה 18 הרוגים.

הרשויות המקומיות בוושינגטון מסרו כי החל מבצע חיפוש וחילוץ בנהר הפוטומק הסמוך. כל ההמראות והנחיתות בנמל התעופה נעצרו.

סירות חילוץ והצלה סמוך לנהר פוטומק ולשדה התעופה לאחר התרסקות המטוס והמסוק (צילום: AP Photo/Julio Cortez)
סירות חילוץ והצלה סמוך לנהר פוטומק ולשדה התעופה לאחר התרסקות המטוס והמסוק (צילום: AP Photo/Julio Cortez)

במהלך השנתיים האחרונות, סדרה של תקריות כמעט-התנגשות עוררו דאגות לגבי בטיחות התעופה האמריקאית והעומס על בקרת התעופה שסובלת ממחסור בכוח אדם. מנהל מנהל התעופה הפדרלי (FAA) מייק וויטאקר התפטר ב-20 בינואר וממשל טראמפ טרם מינה מחליף, ואף לא חשף מי יהיה ממלא המקום.

פעמון

כל העדכונים בזמן אמת

הירשמו לקבלת פושים מאתר החדשות ״דבר״

נרשמת!