דבר העובדים בארץ ישראל
menu
יום שלישי כ"ט בתמוז תשפ"ו 14.07.26
26.3°תל אביב
  • 22.6°ירושלים
  • 26.3°תל אביב
  • 24.4°חיפה
  • 26.5°אשדוד
  • 26.8°באר שבע
  • 35.7°אילת
  • 28.1°טבריה
  • 25.4°צפת
  • 26.2°לוד
  • IMS הנתונים באדיבות השירות המטאורולוגי הישראלי
צבא וביטחון

שר הביטחון הודיע על כוונתו למנות את האלוף ידעי לסגן הרמטכ"ל

שר הביטחון ישראל כ"ץ החליט, בתיאום עם הרמטכ"ל המיועד, אלוף (מיל') אייל זמיר, כי האלוף תמיר ידעי ימונה לתפקיד סגן הרמטכ"ל ויחליף את סגן הרמטכ"ל הנוכחי, האלוף אמיר ברעם, שמסיים את תפקידו

מפקד זרוע היבשה, האלוף תמיר ידעי (צילום ארכיון: דובר צה"ל)
מפקד זרוע היבשה, האלוף תמיר ידעי (צילום ארכיון: דובר צה"ל)
אור גואטה
אור גואטה
כתב ביטחוני-מדיני
צרו קשר עם המערכת:

שר הביטחון ישראל כ"ץ הודיע היום (שישי) על החלטתו למנות את האלוף תמיר ידעי לתפקיד סגן הרמטכ"ל. ההחלטה התקבלה בתיאום עם הרמטכ"ל המיועד, אלוף (מיל') אייל זמיר. האלוף ידעי יחליף את סגן הרמטכ"ל הנוכחי, האלוף אמיר ברעם, שמסיים את תפקידו.

שר הביטחון ישראל כ"ץ: "אני משוכנע ביכולתו של האלוף ידעי לתרום תרומה משמעותית בתפקיד סגן הרמטכ"ל לחיזוק כוחו של צה"ל בבניין הכוח וביכולתיו ההתקפיות מול האתגרים הביטחוניים הרבים בפניהם אנו ניצבים בימים אלה. אני מברך את האלוף ידעי על נכונותו להמשיך ולתרום לצה"ל ולמדינת ישראל ומאחל לו הצלחה רבה במילוי תפקידו".

אלוף ידעי הוא קצין ותיק ומוערך שמילא בהצלחה תפקידים מרכזיים לאורך שנותיו הרבות בצה"ל, בין היתר כמפקד זרוע היבשה, מפקד פיקוד המרכז, מפקד פיקוד העורף, מפקד אוגדת איו"ש ומפקד חטיבת גולני.

פעמון

כל העדכונים בזמן אמת

הירשמו לקבלת פושים מאתר החדשות ״דבר״

נרשמת!