דבר העובדים בארץ ישראל
menu
יום שלישי כ"ד בסיון תשפ"ו 09.06.26
25.6°תל אביב
  • 24.5°ירושלים
  • 25.6°תל אביב
  • 25.6°חיפה
  • 25.9°אשדוד
  • 25.1°באר שבע
  • 30.4°אילת
  • 25.8°טבריה
  • 22.0°צפת
  • 24.9°לוד
  • IMS הנתונים באדיבות השירות המטאורולוגי הישראלי
histadrut
Created by rgb media Powered by Salamandra
© כל הזכויות שמורות לדבר העובדים בארץ ישראל
ספורט

דרג'ה צ'קולה וכרואן חלבי קבלאן זכו באליפות ישראל בריצת 10,000 מטר כביש

צ'קולה מהפועל עמק חפר סיים ראשון עם 28:19.24 דקות, קבלאן ממכבי חיפה כרמל קבעה שיא אישי וקריטריון לאליפות אירופה עם התוצאה 33:35.37 דקות

דרג'ה צ'קולה בזכייה במקום הראשון באליפות ישראל בריצת 10,000 מטר כביש באצטדיון הדר יוסף בתל אביב (צילום: רועי כפיר, איגוד האתלטיקה בישראל)
דרג'ה צ'קולה בזכייה במקום הראשון באליפות ישראל בריצת 10,000 מטר כביש באצטדיון הדר יוסף בתל אביב (צילום: רועי כפיר, איגוד האתלטיקה בישראל)
ליאור ברטל
ליאור ברטל
כתב ספורט
צרו קשר עם המערכת:

דרג'ה צ'קולה וכרואן חלבי קבלאן זכו אמש (חמישי) באליפות ישראל בריצת 10,000 מטר כביש באצטדיון הדר יוסף בתל אביב, והשיגו את הקריטריון לאליפות אירופה.

כרואן חלבי קבלאן (מכבי חיפה כרמל) קבעה שיא אישי וקריטריון לאליפות אירופה בריצת כביש שתתקיים באפריל בבריסל, לאחר שסיימה ראשונה עם התוצאה 33:35.37 דקות. נעמי בן דוד (מכבי תל אביב) סיימה במקום השני, וקבעה שיא נערות חדש בתוצאה 35:54.83 דקות. הלן וולפסון (מכבי חיפה כרמל) סיימה במקום השלישי, עם 36:00.25 דקות.

דרג'ה צ'קולה (הפועל עמק חפר) סיים ראשון מבין הגברים, והשיג את הקריטריון לאליפות אירופה בריצת כביש, עם תוצאה של 28:19.24 דקות. במקום השני זמנו מוצ'ה (הפועל חולון) קבע שיא אישי חדש בתוצאה של 28:52.43 דקות, ואחריו במקום השלישי, הגיע נצו דוד טאייצ'ו (מכבי ת"א) ששבר גם כן שיא אישי עם תוצאה של 29:01.82 דקות.

פעמון

כל העדכונים בזמן אמת

הירשמו לקבלת פושים מאתר החדשות ״דבר״

נרשמת!