
לוחמת הטאקוונדו אלכסנדרה דנשינה זכתה השבוע במדליית הזהב באליפות הסבב במקדוניה הצפונית, רבקה באייך קטפה את מדליית הכסף ואגם אילני זכה בארד.
דנשינה ממשיכה להרשים בקטגוריית המשקל עד 49 ק"ג, לאחר ניצחונות על יריבות מגרמניה ברבע הגמר, על יריבה מאיטליה בחצי הגמר ועל יריבה מגרמניה בגמר. זאת אליפות הסבב השנייה העונה שהיא מסיימת בראש הפודיום, ומציבה רף גבוה מאוד להמשך העונה יחד עם ניקוד חשוב מאוד לדירוג העולמי. באותה קטגוריה התחרתה ירדן נשר שסיימה במקום החמישי.
רבקה באייך המתחרה במשקל עד 46 ק"ג, קטפה את מדליית הכסף לאחר ניצחונות בשמינית הגמר על יריבה מהולנד, ברבע הגמר על יריבה מצרפת ובחצי הגמר על יריבה מבוסניה. בגמר הפסידה ליריבה מסרביה וסיימה שנייה.
אגם אילני המתחרה בקטגוריית המשקל 54 ק"ג קטף את המדליה הראשונה שלו בסבב העולמי, לאחר ניצחונות על יריב מגרמניה בשמינית הגמר וניצחון על טום פשקובסקי הישראלי ברבע הגמר. בחצי הגמר הפסיד ליריב מקרואטיה וסיים במקום השלישי.
אריאל ויגדור המתחרה במשקל עד 53 ק"ג סיימה את התחרות במקום החמישי, לאחר שניצחה יריבה מטורקיה והפסידה ליריבה מקרואטיה ברבע הגמר. באותה הקטגוריה סיימה גם נעמה בינשטוק במקום החמישי לאחר ניצחון על יריבה מגרמניה בשמינית הגמר והפסד ליריבה מקרואטיה ברבע הגמר.
בקטגורית המשקל עד 57 ק"ג סיימה קארין ארחייל במקום החמישי לאחר ניצחון בשמינית הגמר על יריבה מקרואטיה והפסד ברבע הגמר ליריבה מסרביה. בן אבידן סיים במקום החמישי בקטגוריית עד משקל 68 ק"ג לאחר ניצחון על יריב מגרמניה בשמינית הגמר והפסד ליריב מספרד ברבע הגמר.


