דבר העובדים בארץ ישראל
menu
יום שבת כ"ח בסיון תשפ"ו 13.06.26
25.7°תל אביב
  • 21.3°ירושלים
  • 25.7°תל אביב
  • 25.0°חיפה
  • 25.6°אשדוד
  • 22.8°באר שבע
  • 29.5°אילת
  • 26.5°טבריה
  • 21.1°צפת
  • 25.2°לוד
  • IMS הנתונים באדיבות השירות המטאורולוגי הישראלי
histadrut
Created by rgb media Powered by Salamandra
© כל הזכויות שמורות לדבר העובדים בארץ ישראל
צבא וביטחון

מתה מפצעיה סמ"ר במיל יובל חקשור, שנדרסה בתאונה במחסום ענתות

חקשור, שסיימה לאחרונה את השירות הסדיר בצה"ל והמשיכה בשירות מילואים, נפגעה ממשאית במחסום ב-7 באפריל ומאז נאבקה על חייה | היא הובאה למנוחות בהר הרצל | חברה הטוב, רב"ט אדיר טהר, נהרג במתקפת 7 באוקטובר

יובל חקשור ז"ל והודעת המשטרה הצבאית על מותה (מקור: צה"ל)
יובל חקשור ז"ל והודעת המשטרה הצבאית על מותה (מקור: צה"ל)
אור גואטה
אור גואטה
כתב ביטחוני-מדיני
צרו קשר עם המערכת:

סמ"ר במיל' יובל חקשור בת ה-20, שנפגעה ממשאית לפני כשבועיים בתאונה במחסום ענתות בירושלים, מתה אתמול (ראשון) מפצעיה בבית החולים. חקשור הייתה בשירות מילואים בזמן התאונה ב-7 באפריל, ומחיל המשטרה הצבאית שבו שירתה נמסר כי ימשיכו ללוות את משפחתה. הלווייתה נערכה אמש בהר הרצל.

חקשור איבדה במתקפת 7 באוקטובר את חברה הטוב, רב״ט אדיר טהר, ששירת בחטיבת גולני בבסיס ארז בזמן המתקפה. היא הקדישה לו בסטורי באינסטגרם את השיר "נתראה בגלגול הבא" וכתבה לו:״אדירי שלי הגיבור שלי, אני כותבת את זה בידיעה שאתה לא תענה, אבל חשוב לי להגיד כמה שאני אוהבת אותך וכמה שאתה חסר לי. היית חלק בלתי נפרד ממני, ואתה תהיה כל החיים – מבטיחה לך שבחיים לא אשכח אותך, אתה תלך איתי עד הקבר״.

מבית הספר המקיף בגילה, שחקשור הייתה בוגרת מחזור ל"ה שלו, נמסר: ״אנו משתתפים באבלה הכבד של המשפחה ושולחים תנחומים, בשם כל ההורים, התלמידים, העובדים והמורים במקיף״.

פעמון

כל העדכונים בזמן אמת

הירשמו לקבלת פושים מאתר החדשות ״דבר״

נרשמת!