
חוסר תיאום בין עיריית חיפה למס רכוש במתן מענה למפונים ממשיך להקשות על התושבים המפונים של העיר. מאות תושבי שכונת נווה שאנן מחכים כבר שבוע וחצי שהמדינה תקבע מה מצבו של ביתם במטרה לשכור דירות זמניות.
בעיריית חיפה הסבירו לתושבים שמישהו מטעם מהנדס העיר צריך לקבוע את מצבו של ביתם בזמן הקרוב, אך התושבים מוטרדים: "חשוב לנו מאוד להתחיל לחשב איך תיראה התקופה הקרובה. אם הבית נהרס או רק נכנס לשיפוצים – זה משליך על כל ההחלטות שלנו".
"בלי אישור שהבית לא בר-חזרה אי אפשר להתקדם"
"לא קיבלנו את 500 השקלים שהמדינה הבטיחה, וגם אין לנו אישור שיאפשר לנו לשכור דירה", מספר אריאל כהן, אב לתשעה שפונה מביתו למלון בעיר. משפחת כהן פוזרה בין ארבע חדרים במלון ועדיין לא יודעת כיצד להמשיך מכאן. אף שהבית נפגע קשה כבר לפני תשעה ימים, אנשי המקצוע מטעם העירייה ומס רכוש טרם הוציאו אישור רשמי שיאפשר למשפחה להגיש בקשה למימון שכר דירה. "יצאנו מהדירה כמו שאנחנו", אומר כהן. "גמ"ח עזר לנו לקנות כמה דברים בסיסיים. אנחנו רוצים מאוד לצאת מהמלון ולהמשיך הלאה, אבל בלי האישור שהבית שלנו לא בר חזרה אי אפשר להתקדם. למה זה לוקח כל כך הרבה זמן?"
יונתן, שכנו של אריאל לבניין, מספר שכבעל הבית שהוא מתגורר בו, שמאי מס רכוש הודיע לו שלא יוכל לקבל יותר מ-4,000 שקלים עבור תמיכה בשכר דירה. "אני פותח 'יד 2' ולא מוצא שום דירה בגודל של זו שהייתה לי בפחות מ-5,500-5,000 שקלים. אין ברירה, אצטרך להתפשר על דירה קטנה יותר".
יונתן ואריאל, שנמצאים כבר שבוע מחוץ לבתיהם, מספרים שהתסבוכת הביורוקרטית שלתוכה נפלו דרשה מהם ומשכניהם התעסקות שנמשכה שעות בכל יום, במשך כל השבוע הראשון לפינוי. לטענתם, היא נובעת מחוסר סנכרון בין הצדדים שעוסקים במפונים – העירייה ומס רכוש. במקרים מסוימים, כל צד מפנה לאחר לקבלת מענה ומקשה על קבלת מענה הולם. שניהם מצהירים שבגלל היעדר אישור גורם מקצועי לגבי מצבו של ביתם, אין ביכולתם להתחיל תהליכי השכרת דירה.
"מגיעות לי זכויות אך איני יכול להוכיח שאני מפונה"
"בשלב מסוים הבנתי שאני צריך למשוך בחוטים ובקשרים שאני מכיר כדי להשיג פתרונות", מסביר דני שטיין, המפונה מביתו שנפגע שלשום (ראשון) בשכונת הדר בעיר. אף שהאזור נסגר, הוא הצליח להיכנס לדירה שלו לאחר שלא קיבל מענה מספק, לטענתו, בהוצאת חפצים חשובים מהבית. שטיין מספר שדחוף לו בעיקר לקבל איזושהי אסמכתה רשמית שמגדירה אותו כמפונה: "יש לי מענקים מההסתדרות שמחכים לי, זכויות שמגיעות לי בעבודה – אבל אין לי שום דבר שיוכיח שאני מפונה".
"זה קושי גדול מאוד שאין ריכוז מידע בכתובת אחת", אומרת יעל, מפונה משכונת הדר. "כל מפונה שומע בחדשות על כל ההטבות שמגיעות לו – אבל אין דרך אחת ברורה למשוך את כל השירותים האלו".
יעקב וחוה סלומון, תושבי נווה שאנן שביתם נפגע יחסית קלות, לא רצו בתחילה להתפנות, אך לבסוף הרשויות חייבו אותם. כמו רוב שכניהם, הבית שלהם דורש בשיפוץ לא מורכב, אך כרגע אי אפשר להישאר לישון בו בגלל מצב החלונות. "כל השכנים שלנו קיבלו את המסר שיצטרכו לחזור לבתים בשבוע הבא, עם תום הפינוי", אומר יעקב. לדבריו, הנזק לא כבד אך ההתעסקות מכבידה – בעיקר על הפנסיונרים, שהם חלק נכבד מהמפונים. "אני מסתובב עם תחושה בבטן שהשמאים חושבים שבאתי לרמות. אני אפילו לא מבקש שהבית יחזור לקדמותו, אלא פשוט שיהיה נורמלי".


