דבר העובדים בארץ ישראל
menu
יום שישי י"ח בתמוז תשפ"ו 03.07.26
26.1°תל אביב
  • 18.5°ירושלים
  • 26.1°תל אביב
  • 25.0°חיפה
  • 25.6°אשדוד
  • 22.6°באר שבע
  • 30.2°אילת
  • 23.0°טבריה
  • 18.6°צפת
  • 24.4°לוד
  • IMS הנתונים באדיבות השירות המטאורולוגי הישראלי
histadrut
Created by rgb media Powered by Salamandra
© כל הזכויות שמורות לדבר העובדים בארץ ישראל
בארץ

רצח נשים / אשקלון: רצח את זוגתו והתאבד בקפיצה מהחלון

כוחות משטרה הוזעקו אתמול (ש') לרחוב בן עטר בעיר, בעקבות דיווח על נפילת אדם מגובה | בדירת הגבר, טרייבוס ולדלן, נמצאה גופת אישה כבת 30, ועליה סימני אלימות | ולדלן הותיר אחרי מכתב בו הודה כי חנק את זוגתו למוות

זירת הרצח באשקלון (צילום: דוברות המשטרה)
זירת הרצח באשקלון (צילום: דוברות המשטרה)
דבר
צרו קשר עם המערכת:

כוחות משטרה ומד"א הוזעקו אתמול (שבת),סמוך לשעה 12:30, לבניין ברחוב בן עטר בעיר אשקלון בעקבות נפילה מגובה רב. כוחות משטרה שהגיעו למקום סגרו את זירת האירוע והחלו בבדיקת נסיבות המקרה, שבמהלכן פרצו אל דירתו שם אותרה גופת אישה, כבת 30 ששמה טרם הותר לפרסום, כשעל גופה סימני אלימות. כמו כן איתרו החוקרים בדירה מכתב בו החשוד, טרייבוס ולדלן, כבן 41, כי חנק את זוגתו למוות בטרם קפץ אל מותו, אם כי לא פירט את המניע למעשה.

פרמדיק מד"א, מקסים נזרי, סיפר כי "כשהגענו למקום ראינו גבר כבן 40 שוכב בחצר הבניין כשהוא מחוסר הכרה עם פגיעה רב מערכתית קשה, ביצענו בו מספר בדיקות רפואיות אבל הפציעה שלו הייתה קשה ובתוך זמן קצר נאלצנו לקבוע את מותו. כעבור מספר דקות לוחמי האש פרצו דירה בבניין, ובסריקות שביצענו יחד עם המשטרה איתרנו אישה כבת 30 עם סימני אלימות בפלג גופה העליון, היא הייתה ללא רוח חיים ובתוך זמן קצר נאלצנו לקבוע את מותה".

חוקרי משטרת ישראל ומעבדת הזיהוי הפלילי שהוזעקו למקום פתחו בחקירת האירוע תוך איסוף ממצאים וגביית עדויות. עד כה עלה כי לקראת הצהריים הסיע החשוד את בנו הקטין אל בית גרושתו ואז שב לביתו באשקלון. בדרכו חזרה לכיוון אשקלון היה מעורב החשוד עם רכבו בתאונת דרכים עצמית, מסיבה שאינה ברורה, שלאחריה הותיר את רכבו במקום התאונה והמשיך לביתו שם חנק את זוגתו. זמן קצר לאחר מכן שם קץ לחייו. גופותיהם של השניים הועברו למכון לרפואה משפטית באבו כביר לבדיקת נסיבות מותם.

חוקרי משטרת ישראל ממשיכים בחקירת האירוע.

פעמון

כל העדכונים בזמן אמת

הירשמו לקבלת פושים מאתר החדשות ״דבר״

נרשמת!