דבר העובדים בארץ ישראל
menu
יום שלישי כ"ד בסיון תשפ"ו 09.06.26
24.4°תל אביב
  • 21.8°ירושלים
  • 24.4°תל אביב
  • 22.2°חיפה
  • 24.3°אשדוד
  • 25.7°באר שבע
  • 35.9°אילת
  • 26.5°טבריה
  • 23.2°צפת
  • 24.7°לוד
  • IMS הנתונים באדיבות השירות המטאורולוגי הישראלי
histadrut
Created by rgb media Powered by Salamandra
© כל הזכויות שמורות לדבר העובדים בארץ ישראל
עבודה

ארבעה נעצרו בחשד לסחר בבני אדם במסעדות בראשון לציון וברחובות

על פי החשד, המעסיקים לא שילמו ל-11 עובדים את המשכורת כפי שהובטח להם, החזיקו את הדרכון שלהם ואף איימו עליהם לבל יפנו לרשויות לדווח עליהם

ניידת משטרה (צילום אילוסטרציה: lunopark/Shutterstock)
ניידת משטרה (צילום אילוסטרציה: lunopark/Shutterstock)
ניצן צבי כהן
ניצן צבי כהן
כתב לענייני עבודה
צרו קשר עם המערכת:

חשד לסחר בבני אדם במסעדות ידועות: ארבעה תושבי ראשון לציון נעצרו הבוקר (שלישי) בחשד שהעסיקו והחזיקו בתנאי עבדות 11 נתינים זרים והעסיקו שוהים בלתי חוקיים תושבי איו"ש.

המעצרים שביצעו בלשי היחידה המרכזית של מחוז מרכז, יחד עם מנהל אכיפה וזרים ברשות האוכלוסין וההגירה ומפקחי מנהל הסדרה ואכיפה במשרד העבודה, הגיעו בתום חקירה סמויה של כמה שבועות.

העצורים, בשנות ה-20 וה-30 לחייהם, חשודים שהעסיקו שישה נתינים זרים במסעדות בבעלותם בראשון לציון וברחובות, לא שילמו להם את המשכורת כפי שהובטח להם, החזיקו את הדרכון שלהם ואף איימו עליהם לבל יפנו לרשויות לדווח עליהם.

השוטרים חשפו במהלך החיפושים במסעדות גם שלושה שוהים בלתי חוקיים תושבי איו"ש.

החשודים נעצרו לחקירה במשרדי היחידה המרכזית של מחוז מרכז, לצד חיפוש בבתיהם ובמסעדות שבהן על פי החשד העסיקו את הנתינים הזרים בניגוד לחוק, לשם תפיסת ראיות המחזקות את החשדות החמורים.

המשטרה תבחן את הבאתם לדיון בבית המשפט בראשון לציון מחר בבוקר, ואת סגירת העסקים שבהם הועסקו שוהים בלתי חוקיים בצו מנהלי.

דבר היום כל בוקר אצלך במייל
על ידי התחברות אני מאשר/ת את תנאי השימוש באתר
פעמון

כל העדכונים בזמן אמת

הירשמו לקבלת פושים מאתר החדשות ״דבר״

נרשמת!