
כוחות כפיר שסיימו תעסוקה מבצעית בקו הצהוב ברצועת עזה (צילום ארכיון: דובר צה"ל)
אור גואטה
כתב ביטחוני-מדיני
צרו קשר עם המערכת:
עדכון אחרון: 21.12.2025 | 15:31
היום (ראשון) הותקפו 5 מחבלים שחצו את הקו הצהוב ברצועת עזה בשלושה אירועים שונים ואיימו על כוחות צה"ל. בשלושת האירועים, חיל האוויר תקף בהכוונת הכוחות את המחבלים במטרה להסיר את האיום.
כוחות צוות הקרב של חטיבת ירושלים (16) הפועלים בצפון רצועת עזה זיהו מספר חשודים שהתקהלו סמוך לקו הצהוב, וביצעו ירי להרחקתם. לאחר שבוצע ירי להרחקה, שלושה מחבלים חצו את הקו הצהוב והתקרבו לעבר הכוחות באופן שהיווה איום מיידי.
כמו כן, בשני אירועים נוספים בצפון הרצועה, כוחות צוות הקרב של החטיבה הצפונית וחטיבה 16 זיהו שני מחבלים שחצו את הקו הצהוב והתקרבו אליהם באופן שהיווה איום.
בדרום לבנון דווח היום על שתי תקריות רצופות (בהפרש של פחות מחצי שעה ביניהן) בהן הותקף מחבל של ארגון חיזבאללה באזור הכפר יעטר. פרטי האירועים ונסיבותיהם טרם פורסמו.


