
אישה בת כ-30 נהרגה היום (שני) בתאונת דרכים בין שני כלי רכב בכביש 80 סמוך לערערה שבנגב.
על פי דוברות מד"א: "חובשים ופרמדיקים של מד"א קבעו את מותה של כבת 30 עם חבלה רב מערכתית, מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח סורוקה צעיר כבן 20 במצב קל עד בינוני עם חבלה בחזה".
פרמדיק מד"א דן אביבי וחובשת מד"א מדלן אבו עראר, סיפרו: "ראינו שני רכבים מרוסקים, בתוך אחד הרכבים נלכדה אישה כבת 30 כשהיא מחוסרת הכרה וסובלת מחבלות קשות מאוד בגופה. תוך כדי פעולות החילוץ המורכבות של לוחמי האש, ביצענו בדיקות רפואיות אך לצערנו הרב פציעותיה היו משמעותיות ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותה במקום. במקביל, צוותי מד"א נוספים שהגיעו לזירה מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבית החולים צעיר בשנות ה-20 לחייו שנפצע באורח קל עד בינוני".
מכבאות והצלה לישראל נמסר: "במוקד 102 של כבאות והצלה לישראל התקבל דיווח על תאונת דרכים חזיתית בין שני כלי רכב בכביש 80 בגשר ערערה בנגב. צוותי כיבוי מתחנת דימונה יצאו למקום ובהגיעם זיהו מרחוק תאונה חזיתית בין שני כלי רכב כאשר באחד מהם לכודה מחוסרת הכרה.
עם הגעתם למקום החלו לוחמי האש בפעולות חילוץ מורכבות ובזהירות מתוך הרכב עד להשלמת החילוץ. הלכודה חולצה והועברה להמשך טיפול רפואי בידי צוותי מד״א ללא רוח חיים".

