
הותר לפרסום: שני לוחמי צה"ל נפלו הלילה סמוך לאחד ממוצבי צה"ל בדרום לבנון מפגיעת טיל נ"ט ב-D9, אחד הנופלים הוא רס"ל מאהר ח'טאר, בן 38 ממג'דל שמס, לוחם צמ"ה באוגדה 91 בחיל ההנדסה הקרבית. הלוחם הדרוזי הראשון מרמת הגולן שנפל בלחימה. שמו של הנופל השני טרם הותר לפרסום.
במהלך הלילה, כוח הנדסה של גדוד 601 רכוב על נגמ"ש מסוג פומה נתקע בגליל העליון. מדובר בנגמ"ש מסוג מיושן שתקלות בו כבר הובילו בעבר למותם של חיילים. למקום הוזנק כוח חילוץ עם שני D9 והחלו בפעולות חילוץ של הכלי.
טיל מסוג שעדיין לא התברר שוגר לעבר אחד ה-D9 שפעלו במרחב ופצע באורח אנוש את שני הלוחמים. השניים פונו במסוק לבית החולים ומותם נקבע כעבור מספר דקות. נבדקת גם האפשרות שמדובר בפצמ"ר שפגע בדיוק במיכל הדלק.
מדובר בתקרית הרביעית של שיגור טיל נ"ט לעבר הכוחות בימים האחרונים שמסבים נזק ונפגעים. ביום שישי נפצעו שני לוחמים באורח קשה ובינוני כתוצאה משיגור טיל נ"ט לעבר הכוחות במרחב הגליל המערבי בדרום לבנון.


