דבר העובדים בארץ ישראל
menu
יום חמישי כ"ו בסיון תשפ"ו 11.06.26
25.7°תל אביב
  • 22.0°ירושלים
  • 25.7°תל אביב
  • 25.5°חיפה
  • 26.0°אשדוד
  • 23.4°באר שבע
  • 31.3°אילת
  • 25.2°טבריה
  • 20.8°צפת
  • 25.1°לוד
  • IMS הנתונים באדיבות השירות המטאורולוגי הישראלי
histadrut
Created by rgb media Powered by Salamandra
© כל הזכויות שמורות לדבר העובדים בארץ ישראל
צבא וביטחון

ההרוגים מפגיעת טיל בדירה ברמת גן: ירון ואילנה משה

השניים, בשנות ה-70 לחייהם, לא הגיעו בזמן למרחב המוגן, ככל הנראה בשל בעיית ניידות של ירון משה שהשתמש בהליכון | מפקד פיקוד העורף אלוף שי קלפר: "ביקרתי בזירת הפגיעה ברמת גן, מדובר בזירה קשה מאוד"

תיעוד מההרס ברמת גן בעקבות הירי מאיראן (צילום: תיעוד מבצעי מד"א)
תיעוד מההרס ברמת גן בעקבות הירי מאיראן (צילום: תיעוד מבצעי מד"א)
דבר
צרו קשר עם המערכת:

אילנה וירון משה מרמת גן, בשנות ה-70 לחייהם, נהרגו הלילה (רביעי) מנפילת טיל מתפזר ששוגר מאיראן לאזור המרכז.

תיעוד מההרס ברמת גן בעקבות הירי מאיראן (צילום: תיעוד מבצעי מד"א)
תיעוד מההרס ברמת גן בעקבות הירי מאיראן (צילום: תיעוד מבצעי מד"א)

השניים נפגעו קשה מפגיעת הטיל כששהו בדירתם בקומה השלישית. הם נמצאו מחוסרי הכרה, ולאחר מכן נקבע מותם. השניים לא הספיקו להגיע למרחב המוגן בזמן משום שירון משה סבל מבעיית ניידות ונאלץ להשתמש בהליכון.

פרמדיק מד"א ענבר גרין וחובש מד"א נפתלי הלברשטט סיפרו: "ראינו עשן שעולה מבניין עם הרס רב, שברי זכוכיות, מבין ההריסות ראינו שני נפגעים מחוסרי הכרה, ללא דופק וללא נשימה עם פציעות קשות בגופם. ביצענו בדיקות רפואיות אך הם היו ללא סימני חיים ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותם במקום".

תיעוד מההרס ברמת גן בעקבות הירי מאיראן (צילום: תיעוד מבצעי מד"א)
תיעוד מההרס ברמת גן בעקבות הירי מאיראן (צילום: תיעוד מבצעי מד"א)

חיים סרגרוף, מפקד מחוז תל אביב שבמשטרה, אמר: "אנחנו באירוע רחב עם מספר זירות. אנחנו נמצאים בזירה הקשה ביותר שבה יש שני הרוגים. הם נמצאו במבנה בקומה השלישית, ככל הנראה הם לא הצליחו להגיע לממ"ד – הם היו מטרים ספורים ממנו".

ראש עיריית רמת גן, כרמל שאמה הכהן, אמר ל'כאן חדשות': "זו זירה קטלנית, איבדנו שני תושבים כתוצאה מפגיעת ראש טיל מתפזר מאיראן. יש להם ממ"ד בבית, לצערנו הם לא הספיקו להגיע אליו מסיבה שעוד לא ברורה".

מפקד פיקוד העורף אלוף שי קלפר: "ביקרתי בזירת הפגיעה ברמת גן, מדובר בזירה קשה מאוד. שני אזרחים נהרגו באירוע, ואני מבקש להביע תנחומים כנים למשפחותיהם. אני מבקש לחזק את עיריית רמת גן ואת כלל ארגוני החירום על המענה המהיר והמקצועי. כוחות פיקוד העורף פועלים בכל זירה, מבצעים סריקות ומעניקים סיוע לאזרחים".

פעמון

כל העדכונים בזמן אמת

הירשמו לקבלת פושים מאתר החדשות ״דבר״

נרשמת!