
וידאמנט ויאצסלב, בן 52 מאשדוד, נרצח הלילה (בין שישי לשבת) מפגיעת חימוש מטיל מתפצל שנורה לעבר גוש דן. לאחר יירוט הטיל, דווח על מספר זירות בהן פגעו חימושים שהתפצלו ממנו, ובאחת מהם נמצא ואיצסלב ללא רוח חיים, ושני אנשים נוספים שנפצעו באורח קל-בינוני.
ויאצסלב עבד כמאבטח ושמר על מבנים ריקים שנפגעו מטיל איראני מפני גניבות רכוש. הלווייתו תיערך מחר (ראשון) בבית העלמין בבאר שבע. יו"ר ארגון עובדי האבטחה, הניקיון והטיפול הסיעודי בהסתדרות, יוסי ברבי, אמר כי "בשם ארנון בר דוד יו"ר ההסתדרות, אנחנו משתתפים בצער המשפחה ואנו נתמוך במשפחה ככל הנדרש".
מפקד מחוז תל אביב במשטרה, ניצב חיים סרגרוף, אמר בזירת האירוע: "ההרוג זה מישהו שעובד פה באזור. הוא לא נכנס למרחב מוגן. אני מזכיר לכולם, צריך לשמוע להנחיות, להגיע למקומות ממוגנים".
ניצב משנה רותם וסקר, מפקד תחנת לב תל אביב, אמר כי "לא מדובר בזירה עם הרס רב. בטח לא ביחס למה שראינו במקרים אחרים במלחמה. מדובר ברסיס מפצצת מצרר". לדבריו עובדה זו מדגישה את החשיבות שבהישמעות להוראות פיקוד העורף, שכן די בפגיעה של רסיס כדי לגבות את חייו של אדם.
חובש בכיר במד"א ליפא הירש, סיפר: "הגענו לזירה בגזרת תל אביב תוך דקות בודדות עם אמבולנסים וניידות טיפול נמרץ של מד"א, ראינו גבר כבן 60 עם חבלה רב מערכתית. ביצענו בדיקות רפואיות ולצערנו נאלצנו לקבוע את מותו במקום".
שי בכר, חובש בכיר נוסף במד״א שהגיע גם הוא לזירה, אמר: "היה פה מצרר שנפל. יש פה בור על הכביש. האדם שנהרג ככל הנראה לא היה במרחב מוגן, היה חשוף ברחוב. הוא נחבל בראש".

