
האו"ם הכניס את ישראל לרשימה השחורה של אלימות מינית באזורי סכסוך, שבה נמצאים גם ארגוני הטרור חמאס ודאעש – כך הודיע היום (חמישי) שגריר ישראל באו"ם דני דנון.
האו״ם הכניס את ישראל לרשימה השחורה של אלימות מינית באזורי סכסוך, לצד ארגוני הטרור הכי אכזריים בעולם – חמאס ודעא״ש.
מדובר בהחלטה פוליטית! מנותקת מהעובדות ומהמציאות!
ישראל העבירה ראיות, מסמכים ותשובות מפורטות לכל טענה. הזמנו את נציגי האו״ם להגיע לשטח ולבחון את הדברים מקרוב, והם… pic.twitter.com/oKTuxlu5T7— Danny Danon ???????? דני דנון (@dannydanon) May 28, 2026
"מדובר בהחלטה פוליטית מנותקת מהעובדות והמציאות", כתב דנון בחשבונו ברשת X והוסיף כי "ישראל העבירה ראיות, מסמכים ותשובות מפורטות לכל טענה, הזמנו את נציגי האו"ם להגיע לשטח ולבחון את הדברים מקרוב, הם בחרו שלא לעשות זאת. כשעובדות לא מתאימות לנרטיב, באו"ם פשוט משנים את הנרטיב"

