
הסופר החברתי מבית ההסתדרות משיק מותג פרטי חדש, הכולל עשרות מוצרים חיוניים לבית ולמשפחה. המותג כולל מגוון רחב של מוצרי מזון, ניקיון וצריכה ביתית בהם טונה, טחינה, דבש, תבלינים, נייר מגבת, מגבונים ועוד. מההסתדרות נמסר כי המוצרים משווקים בהנחה ממוצעת של כ-30% לעומת המחיר הממוצע ברשתות השיווק. המהלך, על פי ההסתדרות, נועד "להעניק לצרכנים אלטרנטיבה איכותית, נגישה ומשתלמת, שתסייע לחסוך בהוצאות השוטפות מבלי להתפשר על איכות המוצרים".
"ההסתדרות פועלת מדי יום למען העובדות והעובדים בישראל, אך בשנים האחרונות ברור לנו שהמאבק על שכר הוגן חייב לכלול גם מאבק נחוש ביוקר המחיה", נמסר מיו"ר ההסתדרות ארנון בר דוד. "השקת המותג הפרטי של הסופר החברתי היא ביטוי נוסף למחויבות שלנו להעניק לציבור כלים אמיתיים להתמודדות עם יוקר החיים. זהו מהלך חברתי שמטרתו לייצר שינוי בשוק, להגדיל את התחרות ולהבטיח שמוצרים בסיסיים ואיכותיים יהיו נגישים לכל משפחה בישראל."
עידן נסימי, מנכ"ל הסופר החברתי, הוסיף: "הצרכן הישראלי מחפש היום יותר מתמיד פתרונות חכמים שמאפשרים לחסוך בלי להתפשר על איכות. המותג הפרטי החדש מעניק בדיוק את זה. מוצרים איכותיים, שימושיים ומבוקשים במחירים שוברי שוק. אנחנו גאים להרחיב את סל המוצרים של הסופר החברתי ולהציע לציבור אלטרנטיבה אמיתית שמאפשרת לקנות נכון, לחסוך יותר ולהרגיש שיש מי שפועל עבורו גם בתחום יוקר המחיה. אנחנו נכונים להמשיך ולפתח מוצרים נוספים במותג הפרטי מבלי להתפשר על איכות, ועל מחיר אטרקטיבי ונגיש לכל חברות וחברי ההסתדרות".
הסופר החברתי מבית ההסתדרות הוא סופר מקוון המציע מאות מוצרים במגוון תחומים, בהם מזון, מוצרי ניקיון, פארם וציוד לבית, במחירים מוזלים במיוחד. באמצעות הסופר החברתי ממשיכה ההסתדרות, המייצגת למעלה מ־800 אלף עובדות ועובדים במשק, להרחיב את סל ההטבות לחברות ולחברים ולהעניק פתרונות צרכניים המאפשרים חיסכון משמעותי בהוצאות משק הבית.
השקת המותג הפרטי מהווה צעד נוסף במחויבותה של ההסתדרות להיאבק ביוקר המחיה ולהעניק לציבור כלים מעשיים להתמודדות עם העלייה המתמשכת ביוקר החיים. המהלך נועד לחזק את כוח הקנייה של הצרכנים, להגביר את התחרות בשוק ולהציע אלטרנטיבה איכותית, משתלמת ונגישה יותר עבור משפחות בישראל.
