דבר העובדים בארץ ישראל
menu
יום שני י"א באלול תשפ"ו 24.08.26
23.7°תל אביב
  • 21.0°ירושלים
  • 23.7°תל אביב
  • 22.7°חיפה
  • 23.4°אשדוד
  • 20.8°באר שבע
  • 32.3°אילת
  • 22.5°טבריה
  • 21.1°צפת
  • 22.7°לוד
  • IMS הנתונים באדיבות השירות המטאורולוגי הישראלי
משפט ופלילים

עורך הדין שנרצח ביריות בראשון לציון הוא ארבל פלדמן, תושב העיר

החשוד ברצח הסגיר את עצמו לאחר מצוד נרחב של המשטרה | לפי ממצאי החקירה הוא הגיע למשרדו של עורך הדין וירה בו כמה פעמים לפני שנמלט

עו"ד אברל פלדמן (צילום: רשתות חברתיות, סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים)
עו"ד אברל פלדמן (צילום: רשתות חברתיות, סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים)
דבר
צרו קשר עם המערכת:

עורך הדין שנרצח אתמול (שלישי) ביריות בראשון לציון הוא ארבל פלדמן, תושב העיר. הוא הותיר אחריו אישה ושלושה ילדים. משפחתו התירה לפרסם את שמו ומסרה: "אנחנו בהלם ממה שקרה".

לאחר מצוד נרחב של המשטרה שהתנהל אתמול, הסגיר את עצמו החשוד ברצח, תושב רמלה בשנות ה-20 לחייו. מהמשטרה נמסר כי יועבר לחקירה בימ”ר שפלה, ובהתאם לצורכי החקירה תוגש מחר בקשה להאריך את מעצרו בבית המשפט.

פלדמן, בן 50, נרצח בירי בראשון לציון סביב השעה 13:00. צוות מד"א איתר אותו בזירה, ברחוב משה לוי בעיר, מחוסר הכרה ועם פציעת ירי, וקבע את מותו במקום. המשטרה פתחה בחקירה ובסריקות נרחבות לאיתור החשוד ברצח. הרקע לאירוע ככל הנראה פלילי.

מפקד מחוז מרכז, ניצב אמיר כהן, קיים הערכת מצב מיוחדת בזירה והטיל את החקירה על היחידה המרכזית (ימ”ר) שפלה. מממצאי החקירה הראשוניים עולה כי החשוד, המוכר לקורבן, הגיע למשרדו של עורך הדין, ובמהלך המפגש ירה בו מספר יריות ונמלט מהמקום.

מצוות מד"א שהגיע למקום נמסר: "קיבלנו דיווח על גבר שנפצע באירוע אלימות. הגענו למקום וחברנו לכוחות המשטרה. ראינו גבר כבן 50 שוכב כשהוא מחוסר הכרה ללא דופק וללא נשימה עם פציעה חודרת בגופו. ביצענו בדיקות רפואיות ולצערנו נאלצנו לקבוע את מותו במקום".

דבר היום כל בוקר אצלך במייל
על ידי התחברות אני מאשר/ת את תנאי השימוש באתר
פעמון

כל העדכונים בזמן אמת

הירשמו לקבלת פושים מאתר החדשות ״דבר״

נרשמת!