דבר העובדים בארץ ישראל
menu
יום שישי כ"ב באלול תשפ"ו 04.09.26
27.7°תל אביב
  • 21.6°ירושלים
  • 27.7°תל אביב
  • 26.3°חיפה
  • 27.8°אשדוד
  • 25.8°באר שבע
  • 34.6°אילת
  • 26.4°טבריה
  • 21.2°צפת
  • 27.2°לוד
  • IMS הנתונים באדיבות השירות המטאורולוגי הישראלי
תשתיות וסביבה

נהג אוטובוס איבד הכרה במהלך נסיעה והתנגש ברכב; מצבו אנוש

חובשים ופרמדיקים של מד"א שהגיעו לזירה סמוך לצומת פל ים, פינו את הפצוע לבית חולים הלל יפה תוך כדי פעולות החייאה, ואת נהגת הרכב במצב קל

דבר
צרו קשר עם המערכת:

נהג אוטובוס בן כ-50 התמוטט היום (חמישי) ואיבד את הכרתו במהלך נסיעה וכתוצאה מכך התנגש ברכב, בכביש 651, סמוך לצומת פל ים. חובשים ופרמדיקים של מד"א העניקו לו טיפול רפואי ופינו אותו לבית החולים הלל יפה במצב אנוש תוך כדי פעולות החייאה, ואת נהגת הרכב במצב קל. לא אותרו נפגעי גוף מהאוטובוס.

חובשי מד"א יונתן ינקלביץ, יוסף פרידמן ואלימלך מיכאלוביץ סיפרו: "קיבלנו דיווח על נהג אוטובוס שהתמוטט במהלך נסיעה, וכתוצאה מכך התנגש ברכב פרטי. כשהגענו למקום התאונה עלינו לאוטובוס והבחנו במספר נוסעים מבוהלים, ובנהג האוטובוס כשהוא מחוסר הכרה בתוך תא הנהג. חילצנו אותו מהתא וביצענו בדיקות רפואיות, הוא היה ללא דופק וללא נשימה. התחלנו בפעולות החייאה מתקדמות שכללו עיסויים, הנשמות ומתן שמונה שוקים חשמליים ממכשיר הדפיברילטור, ופינינו אותו לבית החולים כשמצבו אנוש ואנחנו נלחמים על חייו. במקביל, ביצענו סריקה כוללת של נוסעי האוטובוס והרכב הנפגע. מהרכב פינינו את הנהגת כשמצבה קל. נוסעי האוטובוס הנוספים לא נזקקו לטיפול או פינוי לבית החולים".

פעמון

כל העדכונים בזמן אמת

הירשמו לקבלת פושים מאתר החדשות ״דבר״

נרשמת!