דבר העובדים בארץ ישראל
menu
יום ראשון כ"ד באלול תשפ"ו 06.09.26
27.6°תל אביב
  • 21.2°ירושלים
  • 27.6°תל אביב
  • 26.2°חיפה
  • 27.7°אשדוד
  • 25.7°באר שבע
  • 33.1°אילת
  • 26.3°טבריה
  • 21.4°צפת
  • 27.0°לוד
  • IMS הנתונים באדיבות השירות המטאורולוגי הישראלי
ספורט

הג'ודוקא רז הרשקו זכתה במדליית ארד בגראנד פרי לימה

הרשקו התמודדה מול בריג'ית קראבלי הקולומביאנית, שאותה זרקה בתוך דקה וחצי מתחילת הקרב: "אני מקדישה את המדליה לזכרו של יונתן גוטין, למשפחתו ולכל חיילי צה"ל ומדינת ישראל"

רז הרשקו בפרו (צילום: איגוד הג'ודו)
רז הרשקו בפרו (צילום: איגוד הג'ודו)
ליאור ברטל
ליאור ברטל
כתב ספורט
צרו קשר עם המערכת:

הג'ודוקא רז הרשקו זכתה הלילה (בין ראשון לשני) במדליית הארד בגראנד פרי לימה, פרו. הרשקו סיכמה את התחרות "אני שמחה לחזור לפודיום. כמו תמיד, אני מקדישה את המדליה לזכרו של יונתן גוטין, למשפחתו, ולכל חיילי צה"ל ומדינת ישראל".

נבחרת ישראל החלה את יומה השלישי בתחרות הסבב העולמי עם השתתפותה של אלופת אירופה וסגנית האלופה האולימפית הרשקו שמתחרה בקטגוריית המשקל מעל 78 ק"ג. הרשקו – המדורגת ראשונה – החלה את דרכה ברבע הגמר עם ניצחון באיפון על טאואנה סילבה הברזילאית, אך הפסידה בחצי הגמר לאלופה האולימפית מטוקיו, הברזילאית ביאטריז סוזה. 

בעקבות ההפסד עברה הרשקו להתמודדות בקרב על מדליית הארד מול בריג'ית קראבלי הקולומביאנית. דקה ו-30 שניות מפתיחת הקרב הצליחה הרשקו לזרוק את הקולומביאנית ולזכות באיפון.

שני הרשקו, מאמן העל של הנבחרת: "אחרי שתי תחרויות ללא מדליה, רז הרשקו חוזרת לפודיום עם מדליית ארד. אמנם מדובר בתחרות מסבב הגראנד פרי, אבל בתקופה הזו כל מדליה וכל חזרה לפודיום הן חשובות".

פעמון

כל העדכונים בזמן אמת

הירשמו לקבלת פושים מאתר החדשות ״דבר״

נרשמת!