דבר העובדים בארץ ישראל
menu
יום רביעי כ"ו בתשרי תשפ"ז 07.10.26
26.7°תל אביב
  • 24.2°ירושלים
  • 26.7°תל אביב
  • 25.7°חיפה
  • 27.2°אשדוד
  • 28.4°באר שבע
  • 31.9°אילת
  • 29.8°טבריה
  • 23.9°צפת
  • 27.6°לוד
  • IMS הנתונים באדיבות השירות המטאורולוגי הישראלי
צבא וביטחון

שר הביטחון כ"ץ אישר: צה"ל ושב"כ חיסלו את מח"ט רפיח

שר הביטחון: "המדיניות ברורה - מחסלים מחבלים ומסירים איומים ולא תוקפים אזרחים ובלתי מעורבים. זאת, בניגוד לעלילת הדם אותה העלילו יוצרי הסרט נז"א על חיילינו הגיבורים. שום מחבל אינו חסין" | מוקדם יותר השבוע חוסלו מפקד חטיבת חאן יונס ובכירים נוספים בארגון

מפקד חטיבת רפיח בחמאס (צילום: רשתות חברתיות לפי סעיף 27א')
מפקד חטיבת רפיח בחמאס (צילום: רשתות חברתיות לפי סעיף 27א')
אור גואטה
אור גואטה
כתב ביטחוני-מדיני
צרו קשר עם המערכת:

צה"ל ושב"כ תקפו הלילה (שלישי) את מח"ט רפיח בדרום רצועת רפיח. לפי דיווחים ברצועה, בתקיפה באזור אל-מוואסי שבמערב ח'אן יונס נהרגו שני בני אדם ונפצעו 14 נוספים. מוקדם יותר השבוע חוסלו מפקד חטיבת חאן יונס ובכירים נוספים בארגון.

ראש הממשלה ושר הביטחון אישרו כי יעד התקיפה היה מפקד חטיבת רפיח בחמאס ואמרו בהודעה משותפת כי "המסר שלנו ברור: שום מחבל אינו חסין וחמאס לא יהיה בעזה. אנו מחזקים את צה"ל והשב"כ, שפועלים בנחישות להסרת האיומים ולהגנה על אזרחי ישראל".

בהודעה שפרסם שר הביטחון נכתב: "צה"ל ושב"כ חיסלו הערב את מח"ט רפיח, שקידם מתווי טרור נגד כוחותינו. המדיניות אותה ראש הממשלה ואני מובילים, ושצה"ל מבצע באופן המקצועי והראוי ביותר, ברורה – מחסלים מחבלים ומסירים איומים ולא תוקפים אזרחים ובלתי מעורבים. וזאת, בניגוד לעלילת הדם אותה העלילו יוצרי הסרט נז"א על חיילינו הגיבורים. שום מחבל אינו חסין וחמאס לא יהיה בעזה".

פעמון

כל העדכונים בזמן אמת

הירשמו לקבלת פושים מאתר החדשות ״דבר״

נרשמת!