
הסייף יונתן כהן ממכבי מעלות זכה היום (ראשון) במדליית הארד בתחרות פתיחת העונה בקולמר, צרפת. "אני שמח שהתחלתי את העונה ברגל ימין, ושמח לראות תוצאות של עבודה קשה", אמר כהן בסיום התחרות ל'דבר'.
367 סייפים השתתפו בתחרות הדקר לגברים. כהן פתח את התחרות היטב עם חמישה ניצחונות בשלב הבתים על שני יריבים מצרפת ועל יריבים נוספים מגרמניה, בלגיה ואיטליה, והפסיד בקרב מול יריב משווייץ. בעקבות התוצאות הטובות דורג כהן במקום ה-39 בסיום שלב הבתים.
מהסיבוב השני עד הפודיום
כהן החל את דרכו בשלב הנוקאאוט בסיבוב השני עם ניצחון 6:15 על ליאו קמינר הישראלי. בסיבוב הבא ניצח 9:15 את מוריץ הורסטברינק הגרמני. בשלב הבא גבר 9:15 על ניקולו בונאגה האיטלקי. כהן המשיך את יום התחרות המוצלח עם ניצחון נוסף בהפרש גדול, 7:15 על יאן-קון פרסטיינן ההולנדי.
בשמינית הגמר ניצח כהן 6:15 את ניקולו אינטארטאליה האיטלקי. ברבע הגמר גבר 8:15 על חברו למועדון ולנבחרת, דב וילנסקי, והבטיח מקום על הפודיום. בחצי הגמר נעצר מול האיטלקי ריקרדו צ'דרונה, 15:9, וסיים את התחרות עם מדליית הארד.
הישגים נוספים של נבחרת ישראל בתחרות: דב וילנסקי סיים במקום השביעי, יונתן מסיקה סיים במקום ה-12, ובנשים יובל יצחקי עלתה לשלב 32 האחרונות.
