לוחמי צוות הקרב החטיבתי 460 חיסלו עשרות מחבלים בהתקלויות שונות, בתקיפות מהאוויר, בירי צליפה, במקלעים ובטנקים.
באחד האירועים, כלי טיס זיהה מחבל האוחז אר.פי.ג'י ורץ לעבר הלוחמים. הכוחות חיסלו את המחבל בירי טנקים לפני שהספיק לירות.
לוחמי צוות הקרב החטיבתי של חטיבת הצנחנים החלו אמש בהתקפה להשמדת תשתיות טרור בעיר ח'אן יונס, שבמהלכה זיהו מחבל מוציא אר.פי.ג'י מתוך פיר והשליכו רימונים לעברו.
עוד זיהו הלוחמים מחבלים שהסתתרו במבנה וחיסלו אותם באמצעות ירי טנק.
צוות קרב חטיבתי 7 זיהה בח'אן יונס מחבל שהיה במרחק של כ-100 מטרים מהכוחות, הלוחמים הכווינו כלי טיס מאויש מרחוק שחיסל את המחבל.
צוות הקרב איתר חוליית מחבלים שהתבצרה במבנה, ומטוס קרב תקף את המבנה וחיסל את המחבלים.
צוות הקרב החטיבתי 261 (בה"ד 1) סרק בהכוונה מודיעינית בביתו של מחבל חמאס בפאתי ג'באליה. בסריקות אותרו בביתו תעודות הסמכה צבאיות של ארגון הטרור חמאס, אמצעי לחימה, וחוברות למידה על צה"ל. הלוחמים מצאו גם תמונות ילדים מחזיקים בנשק, רימונים ואר.פי.ג'י.

