נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ אמר במסיבת העיתונאים עם ראש הממשלה בנימין נתניהו כי "היו לנו שיחות נהדרות, הוא ראש המדינה הזר הראשון שבא לבקר וזה כבוד לארח אותך. ב-4 שנים האחרונות נבחנו היחסים בין המדינות והם בלתי שבירים. היו לנו נצחונות גדולים לפני 4 שנים, לא הרבה נצחונות ב-4 שנים האחרונות".
"בקדנציה הראשונה יצרנו שותפות וביטחון במזרח התיכון, חיסלנו את העסקה עם איראן, הצלנו לעצור את חמאס וחיזבאללה. דאגנו להעביר ולבנות את השגרירות האמריקנית והכרנו בריבונות הישראלית בגולן והשגנו את הסכמי אברהם ואני מאמין שמדינות רבות יצטרפו לשלום ולפיתוח הכלכלי הזה".
"למרבה הצער ב-4 השנים האחרונות לא עשו שום דבר טוב. למרבה הצער נגרם נזק רב בשנים האלה, הזוועות של 7 באוקטובר לא היו קורות אם הייתי נשיא וגם לא המלחמה בין רוסיה לאוקראינה. ישראל נלחמה בגבורה, חזינו מתקפה על עצם קיומה של המדינה בפני אויב שרצח אנס וחטף נשים גברים וילדים. אני רוצה להצדיע לעם הישראלי".

