דבר העובדים בארץ ישראל
menu
יום רביעי כ"ה בסיון תשפ"ו 10.06.26
25.8°תל אביב
  • 24.9°ירושלים
  • 25.8°תל אביב
  • 25.5°חיפה
  • 26.6°אשדוד
  • 24.8°באר שבע
  • 32.1°אילת
  • 27.0°טבריה
  • 23.2°צפת
  • 25.4°לוד
  • IMS הנתונים באדיבות השירות המטאורולוגי הישראלי
histadrut
Created by rgb media Powered by Salamandra
© כל הזכויות שמורות לדבר העובדים בארץ ישראל
עדכונים שוטפים |

לכל העדכונים

נתניהו: "מניח שתהיה התקפה נגדנו, לא להיות באופוריה"

ראש הממשלה בנימין נתניהו (צילום ארכיון: אלכס קולומויסקי/POOL)
ראש הממשלה בנימין נתניהו (צילום ארכיון: אלכס קולומויסקי/POOL)
דבר
צרו קשר עם המערכת:

ראש הממשלה נתניהו בהודעה לציבור: "ההנחיה שלי לצבא לחיסול הגרעין ניתנה לפני חצי שנה, אחרי חיסול נסראללה, היה ברור שאיראן שאיבדה את חיזבאללה לעזה לפרוץ לגרעין, המתקפה תוכננה לסוף אפריל ונדחתה מסיבות שונות".

לדברי נתניהו, "כרגע המטרה לטפל קודם כל ביכולת הייצור של הטילים האיראניים. יהיה מחיר ואנחנו נערכים לצמצם אותו בדרכים שונות. אל תהיו באופוריה, צריך צניעות ואחריות. כרגע הם מתארגנים, צריך להניח שתהיה התקפה נגדנו, היא יכולה להיות בגלים של התקפות קשות מאוד".

"אמרתי שאני מקווה שאמריקה לא תתנגד, אבל זה לא אפס או אחד. גם אם זה לא יהיה מושלם, מוכרחים לעשות את זה. ואמרתי שתמיכה אמריקנית או לפחות אי התנגדות אמריקנית זה דבר מאוד רצוי. ואמרתי, תשאירו את זה לי ולשר דרמר בהרבה מאוד שיחות. עדכנו את האמריקאים מראש, הם ידעו על התקיפה, מה יעשו עכשיו אני משאיר את זה לנשיא טראמפ".

 

פעמון

כל העדכונים בזמן אמת

הירשמו לקבלת פושים מאתר החדשות ״דבר״

נרשמת!